Furt de curent în mai multe gospodării din judeţ       

Proprietarii a trei gospodării din localităţile Sânmihaiu Almaşului şi Agrij sunt cercetaţi pentru furt. Și asta după ce în locuinţele lor au realizat improvizaţii pentru ocolirea aparatului de măsură a energiei electrice, astfel încât consumul să nu fie înregistrat.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Sălaj, în cursul acestei săptămâni, efective din cadrul instituției împreună cu lucrători ai Societății de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Nord – Sucursala Zalău au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea sustragerilor de energie electrică și de elemente din rețelele de distribuție, acţiune în cadrul căreia a fost depistat un cetăţean din Sânmihaiu Almaşului şi alţi doi din Agrij.

„În cauză, jandarmii au întocmit acte de constatare privind săvârșirea infracțiunii de <<furt>>, conform articolului 228 – Cod Penal. Actele de constatare au fost înaintate organelor abilitate în vederea continuării cercetărilor”, au precizat reprezentanţii IJJ Sălaj.

 

 

Leave a Comment