Fostul comandant al Batalionului 317 „Voievodul Gelu” din Zalău, Nicolae Oros, avansat la gradul de general

În cadrul unei ceremonii militare, la sediul comandamentului Brigăzii 61 Vânători de Munte „General Virgil Bădulescu” din Miercurea Ciuc, comandantul Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, generalul maior Bogdan Cernat, a dat citire Decretului prezidențial de acordare a gradului de general de brigadă colonelului Nicolae-Gabriel Oros, comandantul marii unități. La ceremonie au participat personalul comandamentului și subunităților de brigadă, comandanții batalioanelor din compunerea Brigăzii 61 Vânători de Munte, foști comandanți ai marii unități, cadre militare în rezervă și retragere. „Numai împreună, de la soldat la comandant, în spiritul camaraderesc al Vânătorilor de Munte se pot obține rezultatele dorite! Mulțumesc întregului personal al Brigăzii 61 Vânători de Munte pentru reușitele obținute!”, a declarat comandantul brigăzii. Nicolae Oros a comandat ani buni Batalionul din Zalău și are o bogată experiență în teatrele de operații din zonele de conflict. În județul nostru, Nicolae Oros s-a remarcat chiar și prin derularea a nenumărate proiecte educaționale și culturale de promovare a armatei în rândul tinerilor.

4 Thoughts to “Fostul comandant al Batalionului 317 „Voievodul Gelu” din Zalău, Nicolae Oros, avansat la gradul de general”

 1. Anonim

  Ce mai contează unul în plus la cei două mii pe care îi are și îi plătește țara ? La noi mai mulți decât are SUA sau armatele reunite NATO. Plătește populimea.

 2. […] În cadrul unei ceremonii militare, la sediul comandamentului Brigăzii 61 Vânători de Munte „General Virgil Bădulescu” din Miercurea Ciuc, comandantul Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, generalul maior Bogdan Cernat, a dat citire Decretului prezidențial de acordare a gradului de general de brigadă cu o stea colonelului Nicolae-Gabriel Oros, comandantul marii unități. La ceremonie au participat personalul comandamentului și subunităților de brigadă, comandanții batalioanelor din compunerea Brigăzii 61 Vânători de Munte, foști comandanți ai marii unități, cadre militare în rezervă și retragere. „Numai împreună, de la soldat la comandant, în spiritul camaraderesc… Citeste mai mult […]

 3. Nicu

  Onoarea militara în România : caca-n drum și fuge-n tufa.

 4. Tubicu

  Tulai ce de generali avem.
  Deja numai este nimic deosebit sa fii general,sunt curios la care ii față mintea sa devina mareșal?

Leave a Comment