Forţele speciale au descins în Sălaj. Mai mulţi hoţi au fost săltaţi de poliţiştii sătmăreni

Trei sălăjeni au fost reţinuţi de poliţişti şi au fost depuşi în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare cu propunerea de arestare preventivă.  Cei trei sunt acuzaţi că au furat o cantitate semnificativă de lemne.

Zilele trecute, polițiștii sătmăreni au efectuat activități pentru combaterea și prevenirea tăierilor ilegale de arbori și a faptelor ilegale asociate din exploatarea, transportul, depozitarea, prelucrarea primară și comercializarea materialului lemnos. Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Tășnad, în colaborare cu polițiști din cadrul Biroului pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol, Poliției Municipiului Carei, Secției Rurală Carei, Serviciului Criminalistic, Serviciului de Acțiuni Speciale, polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, cu participarea specialiștilor silvici din cadrul Ocolului Silvic Tășnad au efectuat patru percheziții domiciliare, pe raza județului Sălaj, la persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori din fondul forestier național și furt de arbori. Cu ocazia activităților desfășurate, polițiștii au ridicat, în vederea confiscării mai multe bunuri, toate fiind folosite în comiterea infracțiunilor, respectiv provenite din comiterea infracțiunilor. Au fost ridicate motofierăstraie, telefoane mobile, material lemnos şi diferite sume de bani. În cauză, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a trei bărbați, de 36, 27, respectiv 39 de ani, toți din județul Sălaj. Toți au fost depuși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, urmând a fi prezentați instanței, cu propunerea luării unei măsuri preventive. Cercetările continuă, în vederea stabilirii întregii activități infracționale a bărbaților.

Fotografie cu caracter ilustrativ

One Thought to “Forţele speciale au descins în Sălaj. Mai mulţi hoţi au fost săltaţi de poliţiştii sătmăreni”

  1. […] Trei sălăjeni au fost reţinuţi de poliţişti şi au fost depuşi în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare cu propunerea de arestare preventivă.  Cei trei sunt acuzaţi că au furat o cantitate semnificativă de lemne. Zilele trecute, polițiștii sătmăreni au efectuat activități pentru combaterea și prevenirea tăierilor ilegale de arbori și a faptelor ilegale asociate din exploatarea, transportul, depozitarea, prelucrarea primară și comercializarea materialului lemnos. Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Tășnad, în colaborare cu… Citeste mai mult […]

Leave a Comment