Foc pus intentionat

Foc pus intentionat Un incendiu a izbucnit in noaptea de marti spre miercuri, la anexa gospodariei lui Eleonora R., din localitatea Oarta de Jos. Pentru a stinge flacarile au fost solicitati pompierii de la Garda de interventie nr. 2 Cehu Silvaniei. In urma cercetarilor, acestia au stabilit ca focul a fost pus intentionat.

Cauza probabila de incendiu a fost folosirea intentionata a unei surse de foc de catre o persoana identificata de catre organele de Politie, ca fiind E. T., de 46 de ani, din localitate. In incendiu au ars aproximativ 400 de kilograme de plante furajere, doua butoaie de lemn si circa 20 de metri patrati din acoperisul anexei, ne-a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum al judetului Salaj, Lucian Jacodi.

Un alt incendiu avut loc, ieri dimineata, la ora 4:23, la anexa gospodariei lui Nicolae P., din localitatea Bodia, comuna Buciumi, i-a pus pe jar pe pompierii zalauani. Cauza probabila de incendiu a fost utilizarea focului necorespunzator in spatiu inchis. Au ars aproximativ sase metri cubi de lemne de foc, doua anvelope de combina, 300 de kilograme de porumb si circa 100 de kilograme de produse din carne.

Alte articole

Leave a Comment