Foc într-un bloc din Șimleu. Locatarii au fost evacuați

În cursul acestei dimineți, pompierii au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperişul unui bloc, situat pe strada Partizanilor din Şimleu Silvaniei. Au intervenit pompieri din Șimleu Silvaniei, de la Garda Nuşfalău şi de la Detaşamentul de Pompieri Zalău cu șapte autospeciale, o ambulanță SMURD și 31 de pompieri.


Incendiul se manifesta la nivelul acoperișului. În urma evenimentului au fost evacuați din imobilul afectat şi din scara alăturată 14 adulți şi 4 copii, din care o persoană imobilizată la pat. Incendiul a fost lichidat în aproximativ două ore. Se acționează în continuare pentru înlăturarea efectelor negative. În urma evaluării pagubelor s-a constatat că au fost afectate două apartamente de la ultimul etaj al blocului și acoperișul clădirii pe o suprafață de circa 130 mp.

2 Thoughts to “Foc într-un bloc din Șimleu. Locatarii au fost evacuați”

  1. […] În cursul acestei dimineți, pompierii au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperişul unui bloc, situat pe strada Partizanilor din Şimleu Silvaniei. Au intervenit pompieri din Șimleu Silvaniei, de la Garda Nuşfalău şi de la Detaşamentul de Pompieri Zalău cu șapte autospeciale, o ambulanță SMURD și 31 de pompieri. Incendiul se manifesta la nivelul acoperișului. În urma evenimentului au fost evacuați din imobilul afectat şi din scara alăturată 14 adulți şi 4 copii, din care o persoană imobilizată la pat. Incendiul a fost lichidat în aproximativ… Citeste mai mult […]

Leave a Comment