Fir întins la Vîrşolţ

 

Circa 36 de pensionari au participat, vineri, 18 octombrie, la concursul de pescuit sportiv organizat pe Lacul de Acumulare Vîrsolţ de către Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Zalău şi Asociaţia Judeţeană pentru Vânătoare şi Pescuit Sportiv Sălaj, cu sprijinul Prefecturii şi Consiliului Judeţean Sălaj. Anul acesta, a fost cea de-a doua ediţie a unei astfel de competiţii organizate pentru pensionarii sălăjeni.
Startul concursului a fost dat în jurul orei 9,30, imediat după tragerea la sorţi pentru ocuparea standurilor. Timp de trei ore, participanţii, cu vârste cuprinse între 50 şi 84 de ani, au pus stăpânire pe baraj, în încercarea de a-şi dovedi măiestria în ale pescuitului. Potrivit preşedintelui CARP Zalău, Ioan Ivaşcău, pe podium au rucat concurenţii care au prins cea mai mare cantitate de peşte. Astfel, au fost acordate trei premii următorilor: locul I – Alexandru Farangojo, locul II – Ioan Popa şi locul III – Ioan Podar.
S-au oferit premii în bani, dar şi undiţe sau diverse dvd-uri, care conţin informaţii despre pescuitul sportiv. La festivitatea de premiere, care a fost găzduită de căminul cultural din Meseşenii de Jos, au fost prezente şi autorităţile judeţene şi locale, printre care s-au numărat prefectul judeţului Sălaj, Ionel Ciunt, directorul Casei Judeţene de Pensii Sălaj, Filonaş Chiş, directorul Sistemului de Gospodărire al Apelor Sălaj, Cristian Crişan, şi nu în ultimul rând, primarul comunei Meseşenii de Jos, Sandu Berceanu. De altfel, şi cea de-a doua ediţie a competiţiei dedicată pensionarilor a fost încheiată cu o masă, însă nu la marginea apei ca şi la ediţia precedentă, ci în incinta căminului cultural din Meseşenii de Jos.

Alte articole

Leave a Comment