Femeie lovită de mașină pe trecerea de pietoni, în Șimleu Silvaniei

Un accident rutier a avut loc miercuri, pe o trecere de pietoni din Șimleu Silvaniei. O femeie a fost acroșată de un autoturism, în timp ce se afla în traversarea regulamentară a străzii. Accidentul s-a produs la ora 18.15, pe strada Partizanilor, din localitate. Șoferul, un tânăr de 20 de ani, în timp ce se deplasa cu autoturismul, a acroșat cu oglinda retrovizoare din partea dreaptă o femeie de 47 de ani, care se afla în traversarea străzii pe trecerea de pietoni. În urma impactului femeia a fost rănită, fiind transportată la scurt timp, cu o ambulanță, la spitalul din localitate.

Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele autorului accidentului, pentru vătămare corporală din culpă.

Alte articole

10 Thoughts to “Femeie lovită de mașină pe trecerea de pietoni, în Șimleu Silvaniei”

 1. Anonim

  Cîte amenzi a dat Poliția Șimleu pentru neacordarea de prioritate pietonilor pe strada Partizanilor? (pentru cei care nu cunosc localitatea, e DN1H, șoseaua care traversează localitatea) Cum să fie descurajați șoferii, dacă Poliția nu ia niciodată măsuri?, așa încît trecerile de pietoni din Șimleu sînt extrem de periculoase! Se intră în pasajul pietonal cu 80km/h, se fac depășiri pe trecerile de pietoni, niciodată n-am văzut vreun echipaj de Poliție în zonă!

 2. În Şimleu nu avem nici urmă de SEMAFOR, NU AVEM AUTOBUZE LOCALE, sunt o persoană cu dizabilităţi, am gratuitate în circuaţie, dar nu am posibilitatea de a folosi acest permis, se mută trecerile de pietoni după ureche, noroc că avem un taxi de 30 de ani am ieşit din cartier având în fată podul. În Partizani nr 36 , de câţiva ani trecerea s-a mutat în staţie, aproape nimeni nu traversează corect. Primăria doarme, Poliţia asemenea, nu avem minimum de civilizaţie, suntem poluaţi de ghetouri, coteţe de porci, suntem ca în Texas, cartierul Brădet e simbolul degradării. Vă rog să veniţi să filmaţi, sa difuzaţi prin presă.

 3. Anonim

  Nu era sofer ci soferita…ziaristi de doi bani!

  1. Anonim

   Analfabelule: cuvantul sofer nu are gen feminin 🙂

 4. Nero

  Nu ar strica ca politia din Simleu sa mai stea o leaca sa supravegheze trecerile pentru pietoni de-a lungul str. Partizanilor, deoarece situatia este dezastruoasa, nu se respecta nici o prevedere rutiera! ar fi o preventie mult mai eficienta , mult mai utili societatii decat sa stea toata ziua la panda cu radarul!
  In ceea ce priveste aspectul degaradant al cartierului Bradet, totul este cauzat de inmultirea alarmanta a asistatilor sociali din ghetoul tiganesc din cartier, toata ziua bautura la barul din tiganilor din apropiere, scandaluri si deranj toata noaptea!

 5. Anonim

  Inainte de a scrie o stire informativa. Dobitocilor

 6. Anonim

  Numai prosti scrieti.

  1. Anonim

   Si tu dacă ai scris cum ești?

 7. Anonim

  Da la bradet este ca la troaca de porci țigani mizerie cotețe de porci de găini care ce vrea ș-apoi când mai dau si cu dezinfectant Numa sa te ții bine dar primaru nu are timp pentru noi Numa la alegeri sa veniți an spatele blocului C4 si sa vedeți ce este aicea

 8. Anonim

  Dacă n-ar fi ceva istorie in spate Simleul ar putea fi „avansat”la statutul de comună . Poate in curând una țigănească!!!…

Leave a Comment