Exerciţiu. Accident cu victime multiple între Crişeni şi Mirşid

Un grav accident de circulaţie a avut loc astăzi pe drumul dintre localităţile Crişeni şi Mirşid. Acidentul rutier este unul cu victime multiple.

Din fericire, accidentul nu este real, ci este un exerciţiu organizat şi coordonat de Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” Sălaj. Astfel de exerciţii sunt organizate periodic, ele simulează scene cât mai reale, totul din dorinţa de a-i pregăti pe pompieri şi pe cadrele medicale pentru misiunile specifice în astfel de cazuri.

 

One Thought to “Exerciţiu. Accident cu victime multiple între Crişeni şi Mirşid”

  1. […] Un grav accident de circulaţie a avut loc astăzi pe drumul dintre localităţile Crişeni şi Mirşid. Acidentul rutier este unul cu victime multiple. Din fericire, accidentul nu este real, ci este un exerciţiu organizat şi coordonat de Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” Sălaj. Astfel de exerciţii sunt organizate periodic, ele simulează scene cât mai reale, totul din dorinţa de a-i pregăti pe pompieri şi pe cadrele medicale pentru misiunile specifice în astfel de cazuri.   Citeste mai mult […]

Leave a Comment