EXCLUSIV! Accident mortal în fabrica TenarisSilcotub

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, angajat al unei companii externe care asigură servicii de pază pentru TenarisSilcotub, a murit joi dimineaţă, în jurul orei 3, în timpul programului. Potrivit procurorilor care anchetează cazul, victima accidentului de muncă a fost spulberată de locomotiva trenului care transportă în fabrica din Zalău materii prime şi produse finite. Anchetatorii iau în calcul atât neatenţia agentul de pază, care nu ar fi observat că se apropie locomotiva, cât şi probabilitatea unui suicid.
Contactaţi, reprezentanţii companiei ne-au declarat că accidentul s-a produs în zona porţii de acces a trenurilor în incinta fabricii din Zalău. „Accidentul s-a produs în timp ce C.V., un angajat al unei companii care asigură servicii de pază pentru TenarisSilcotub, efectua rondul de pază. Primele cercetări arată că el ar fi intrat pe linia de cale ferată și a fost lovit de o locomotivă”, ne-au transmis oficialii companiei TenarisSilcotub.
Potrivit sursei citate, compania angajatoare, operatorul de cale ferată, TenarisSilcotub și autoritățile competente realizează investigații pentru a stabili cauzele și circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul. „TenarisSilcotub transmite sincere condoleanțe familiei, prietenilor și colegilor lui C.V. în aceste momente de durere profundă”, au mai spus reprezentanţii multinaţionalei.

8 Thoughts to “EXCLUSIV! Accident mortal în fabrica TenarisSilcotub”

 1. Anonim

  Fereasca Dumnezeu, ce nenorocire..

 2. Anonim

  poate l-o impins soros, jos psd-ul!

 3. Pietoni

  Dar mecanicul de locomotiva dormea in timp ce conducea locomotiva sau doar se distra pe facebook in loc sa fie atent la traseu ?????…daca era treaz sau atent trebuia sa il vada… !!!!!

 4. ---

  Din păcate mecanicul la văzut doar când a întors locomotiva!

 5. Pietoni

  Dar mecanicul de locomotiva de ce nu era atent la manevre si traseu ?… era adormit in cabina sau era pe facebook ???…daca era atent , putea preveni ….

 6. ....

  Ar trebui tras la radpundere si mecanicul de locomotiva fiindca totusi are si el obligatii de servici care cuprind si atentia marita la calea ferata si nu sa doarma in post sau sa stea de povesti pe telefon.

 7. C

  NU ARE NICI O TREABA MECANICUL, CA NU TE PLIMBI AIUREA PE CALEA FERATA

 8. anonim

  Tu desteptule trebuia si mecanicul sa fiti in locul mortului !

Leave a Comment