Eveniment motociclistic la Simleu Silvaniei

Eveniment motociclistic la Simleu Silvaniei

Multi s-au intrebat probabil unde mergeau atatia motociclisti in weekend-ul ce tocmai a trecut. Ei bine, judetul nostru a fost destinatia lor. Mai exact Strandul Broscarie din Simleu Silvaniei care a gazduit cea de-a doua editie anuala a evenimentului MMC Bikers Party organizat de Asociatia de Motociclisti Meses Moto Club (MMC) Zalau in perioada 28-30 august 2009.

In programul evenimentului s-au regasit o parada moto de cateva sute de motocilete prin orasul Simleu Silvaniei, jocuri si concursuri distractive tipice, concerte rock, show-uri pentru adulti si nu in ultimul rand multa bere si voie buna dar intr-un cadru extrem de civilizat, cum multora nu le vine sa creada (fara scandaluri, fara distrugeri, fara plangeri).

Dupa relatarile participantilor se pare ca acest eveniment a capatat o mare importanta nationala si chiar internationala daca ne uitam la numarul vizibil crescut de participanti din toate colturile tarii si din strainatate raportat la editia de anul trecut. Au fost prezenti motociclisti din judetele cele mai indepartate cum ar fi Constanta, precum si din tari ca Ungaria, Austria si Italia. Au venit pe motocilete de mii si zeci de mii de euro, dar si pe motociclete mai in varsta decat multi dintre noi, pe motorete sau chiar scutere cu numere galbene din Brasov si Medias. Au fost si multi simpatizanti care au ajuns la Simleu cu ocazie sau cu autoturisme personale, chiar daca acestea nu au avut acces in incinta locatiei evenimentului, acesta fiind dedicat exclusiv motocicletelor si trike-urilor.

Dupa mesajele de pe forumurile de profil se pare ca evenimentul a fost foarte reusit iar organizatorii au mentionat ca le-au fost depasite usor asteptarile. Dorim sa multumim tuturor sponsorilor si colaboratorilor pentru sprijinul si munca depusa, proprietarilor strandului pentru gazduire si servire, autoritatilor locale si judetene pentru sprijin precum si prietenilor MMC care ne-au ajutat pentru ca ceilalti motociclisti si simpatizanti sa se simta excelent la noi acasa, la ultima intrunire din an pe teritoriul Transilvaniei a declarat presedintele clubului, Ioan Brindea.

Prin evenimentul organizat la finalul saptamanii trecute, Asociatia MMC demonstreaza inca o data capacitatea sa organizatorica si impactul social pe care il poate provoca. Actiunea din weekend completeaza neuitatele evenimente ca MMC Bikers Party 2008 sau Cascadoriile din centrul Zalaului din 10 mai 2009, evenimente care si acum se regasesc in discutiile oamenilor datorita gradului ridicat de spectacol.

Leave a Comment