Emoţii pentru aspiranţii la uniforma de poliţist: încep evaluările psihologice

Cei aproape 120 de candidaţi înscrişi la concursul de încadrarea directă pentru cele patru posturi de ofiţer în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj vor susţine la finele acestei săptămâni evaluările psihologice.

Potrivit unui anunţ postat pe site-ul Inspectoratului, evaluarea se va desfăşura în Oradea, pe parcursul a două zile; astfel, sâmbătă, 22 septembrie, la ora 8.30, la sediul Şcolii de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” Oradea, vor fi testaţi aspiranţii la uniforma de poliţist cu numele de familie de la litera A, la litera L. Duminică, 23 septembrie, de la aceeaşi oră, vor întra în sala de examen de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor, candidaţii cu numele de familie de la litera M, la litera Z. „Candidații se vor prezenta la data, locul și ora la care au fost programați și vor avea asupra lor actul de identitate și pix de culoare albastră”, precizează reprezentanţii IPJ Sălaj.

Reamintim că în cadrul Poliţiei sălăjene sunt scoase la concurs prin încadrare directă un post de ofițer specialist II la Serviciul Resurse Umane, un post de ofiţer principal I la Serviciul Rutier – Compartimentul Sistematizare, control tehnic, legalitatea transporturilor şi suport, specialitatea sistematizare, un altul de specialist III la Biroul Investigații Complexe la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice şi unul de specialist II la Compartimentul Structura de Securitate. Din totalul celor 118 sălăjeni înscrişi în cursă, cei mai mulţi – 84 la număr – râvnesc la postul de la Resurse Umane.

Alţi 16 şi-au depus dosarul pentru de ofițer la Investigații complexe, 10 se visează poliţişti la Rutieră, iar opt la Structura de Securitate.
Proba evaluării psihologice va fi urmată de examinarea medicală şi, mai apoi, de testul scris.

Alte articole

Leave a Comment