Echipamente de protecție pentru sălăjeni de la Guvernul Ungariei

Organizația Județeană UDMR Sălaj a intermediat donația oferită de Guvernul Ungariei, prin Consulatul General al Ungariei din Cluj-Napoca, cuprinzând mai multe articole și echipamente sanitare necesare pentru combaterea virusului Covit-19. Este vorba despre: 7.500 de măști FFP, 8.000 de măști chirurgicale, 150 de măști plexi, 5.000 mănuși de protecție, 260 șepci de protecție, 500 protecții încălțăminte, 750 l soluții dezinfectante, 800 de combinezoane de protecție și 150 de perechi de ochelari de protecție. Materialele și echipamentele vor ajunge la: Spitalul Județean de Urgență Zalău, Spitalul de Boli Cronice Crasna și la Căminul pentru Persoane Vârstnice Cehu Silvaniei. ”Ajutorul venit din partea Guvernului Ungariei a sosit în momentul cel mai potrivit și ne bucurăm că s-au gândit și la sălăjeni. Pe această cale dorim să mulțumim guvernului maghiar, ministrului de externe Szijjártó Péter și totodată Consulatului General al Ungariei din Cluj-Napoca pentru sprijinul acordat”, au precizat reprezentanții UDMR Sălaj.

Alte articole

9 Thoughts to “Echipamente de protecție pentru sălăjeni de la Guvernul Ungariei”

 1. Anonim

  Rusine sa le fie. Fac campanie electorala din necazul oamenilor.

  1. Transilvan

   Eu nu stiu daca poti ajunge mai jos de-atat. Ca sa ajungi sa ii banuiesti de campanie electorala pe cei care te ajuta in caz de nevoie, inseamna sa nu mai ai absolut nici o trasatura umana. Daca xenofobia si nationalismul sunt singurele ‘sentimente’ pe care le mai porti in suflet, trebuie sa ai o existenta foarte trista.

  2. Anonim

   Rusine sa-ti fie tie in loc sa pretuiesti un gest nobil iti arde de prostii…sa nu ai parte decat de ceea ce meriti dobitocule!

 2. Cityzen Kane

  Felicitari guvernului maghiar care se gandeste si la concetatenii sai de peste granite ! Semnat un roman !

 3. Anonim

  sigur ne-o returnat mastile cu tricoloru’ romanesc ajunse „din greseala” in Ungaria. O gasit momentul sa ne-o intoarca.

  1. Transilvan

   @17:48 – uneori ma intreb cine naiba tasteaza pentru voi chestiile astea? Ca la halul in care sunteti (judecand dupa nivelul postarii) imi vine greu sa cred ca o faceti singuri…

 4. Anonim

  Felicitari guvernului maghiar! Macar un „multumesc” ar fi bine din partea guvernului roman.

 5. Anonim

  Multumim UAE care a donat de 100 de ori mai multe echipamente decat Ungaria pentru toate etniile si toate judetele fara nici o discriminare si nici o lauda. Rusine FIDESZ/UDMR care au pangarit acest gest nobil si s-au transformat intr-un Becali care urla peste tot cat si cui da.

  1. Transilvan

   @10:30 Am mai citit o data articolul si nu prea vad unde este discriminarea sau lauda. Poate reusesti tu sa clarifici situatia. Sau poate ca nu fac parte din realitatea paralela creata de tine, pentru a-ti putea trai, aparent indreptatit, nationalismul de doi bani. Am cautat pe net si nu am gasit nici o referinta la vreun ajutor de la UAE, ma ajuti cu un link?

Leave a Comment