După un pariu cu prietenii de pahar, a murit înecat cu propria vomă

Un sălăjean de 37 de ani şi-a pierdut viaţa în urma unui pariu stupid. Acesta a pus rămăşag cu prietenii săi de pahar că poate consuma câţiva litri de vin într-un timp foarte scurt, însă gestul i-a fost fatal.
Incidentul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, când Nagy Zoltan, din Ulciug, aflat la un bar din localitate, a făcut un pariu cu comesenii săi că poate da pe gât o cantitate considerabilă de alcool, într-un timp record. A reuşit să bea doi litri de vin dintr-un flacon, iar când a trecut la al doilea recipient, i s-a făcut rău şi a vomat, prăbuşindu-se pe terasa cârciumii şi lovindu-se cu faţa de pardoseală.
Echipajul medical de la Substaţia de Ambulanţă Cehu Silvaniei care s-a deplasat la faţa locului a găsit victima pe marginea unui şanţ şi a încercat în zadar să o resusciteze. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, în vederea efectuării necropsiei.
Concluziile provizorii medico-legale arată că decesul bărbatului a survenit prin asfixie mecanică prin înec (n.red. – s-a înecat cu propria vomă), ne-au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj. Potrivit aceleiaşi surse, decedatul a avut o alcoolemie de 4,2 grame/litru alcool în sânge.

Alte articole

Leave a Comment