Duminica incendiara pentru pompierii zalauani

Duminica incendiara pentru pompierii zalauaniDoua imobile din Zalau au fost cuprinse de flacari, duminica seara, cauza incendiilor fiind aceeasi in ambele cazuri: un scurtcircuit la un aparat electric sub tensiune, lasat nesupravegheat. Prima alerta a fost data la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Porolissum al judetului Salaj in jurul orei 18, pentru a stinge incendiul izbucnit la apartamentul lui Ioan I., din blocul SCCM, situat pe Strada Dumbrava din municipiu.

Dupa cum ne-a declarat Lucian Jacodi, purtatorul de cuvant al ISU Salaj, focul a izbucnit in urma unui scurtcircuit la televizorul lasat in priza. Au ars astfel o parte din bunurile din apartament, si anume, o masa, scaunele, o vitrina, un pat, un sifonier, mobila de bucatarie, masina de spalat haine si aragazul, a afirmat Jacodi. Cel de-al doilea incendiu a izbucnit in jurul orei 22, la un operator economic intr-un imobil situat pe Aleea Tineretului din municipiu. Cauza, un copiator lasat sub tensiune nesupravegheat. Au fost mistuite de flacari un mobilier de birou, o etajera si au fost deteriorate: un monitor, o casa de marcat, un televizor, geamul termopan si zugraveala.

Tot duminica, insa la miezul noptii, Detasamentul de pompieri Zalau a intervenit la un incendiu izbucnit la un container aflat pe Strada Pietris din Zalau. Cauza probabila de incendiu a fost o tigara aruncata la intamplare de catre o persoana neidentificata, fapt ce a dus la incendierea containerului, ne-a spus Jacodi, adaugand ca datorita interventiei prompte a pompierilor militari incendiul nu s-a extins la autoturismele aflate in imediata apropiere.

Alte articole

Leave a Comment