Dublă tragedie în familia tânărului mort în accidentul din Baia Mare

O nouă tragedie a lovit familia din Baia Mare care a pierdut, în ziua de Crăciun, unul dintre băieți, în urma tragicului accident produs de un șofer sălăjean. Fratele unuia dintre tinerii care au murit pe loc în accident, a decedat și el, pe un pat de spital, la doar două zile după ce fratele său a fost înmormântat. Primul dintre frați, Cristian, avea 25 de ani și marți a fost înmormântat, după ce de Crăciun șoferul unei dube l-a ucis în Baia Mare. Alături de el se mai aflau doi prieteni, unul dintre ei, Vlad, 31 de ani, fiind de asemenea omorât în accident. Pentru familia lui Cristian durerea e și mai mare, de luni, când s-a stins și cel de-al doilea fiu, Lorian, care avea 24 de ani. Tânărul era bolnav, fiind internat de mai mult  timp într-o unitate medicală din Baia Mare.

În ceea ce privește accidentul, acesta a avut loc în 25 decembrie, pe bulevardul Republicii din Baia Mare, tinerii care așteptau în dreptul unei stații de taxi fiind spulberați de autoutilitara condusă de șoferul din Sălaj, care a ajuns cu mașina pe trotuar. Analizele de laborator au stabilit că șoferul era, în momentul producerii accidentului, sub influența drogurilor. Acesta a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, a doua zi după accident. El își dăduse demisia de puțin timp în urmă de la firma la care lucra și intenționa să plece la muncă în Marea Britanie.

 

Alte articole

One Thought to “Dublă tragedie în familia tânărului mort în accidentul din Baia Mare”

  1. Anonim

    Doamne fereste…ce nenorocire…Bietii oameni! Dumnezeu sa le dea putere,nu se poate adauga nimic, este greu si sa citesti asa ceva. 😓😞

Leave a Comment