Drumul spre Treznea a fost închis circulației

Traficul rutier este închis pe DJ 108R, din vârful Meseşului spre Treznea, după ce doi copaci s-au prăbuşit pe carosabil, iar alţii sunt în pericol să cadă sub greutatea zăpezii, ne-au transmis reprezentanţii Prefecturii Sălaj.
Pe acest tronson de drum, aflat în administrarea Consiliului Judeţean Sălaj, a intervenit în cursul dimineţii un utilaj al Drumurilor Naţionale Sălaj, pentru a degaja carosabilul de stratul de zăpadă depus peste noapte. „Deşi nu intră în aria noastră de acoperire, am trimis la primele ore un utilaj care să cureţe drumul, pentru a permite oamenilor să meargă la serviciu”, ne-a declarat Mircea Crișan, șeful Secției județene a Drumurilor Naționale.
Echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sălaj au intervenit pe DJ 108D, în apropierea localității Cristur, pe DJ 108R, către localitatatea Treznea, pentru a ridica arborii căzuți pe drum. Pompierii au reușit să deblocheze sensurile de mers, însă drumul spre Treznea rămâne deocamdată închis circulației, deoarece există pericolul prăbușirii unor arbori.
Întrucât contractele încheiate de către Consiliul Județean Sălaj cu unitățile administrativ teritoriale pentru deszăpezirea drumurilor județene au expirat în 15 martie, în zonele cu probleme acționează punctual societatea Pază Obiective și Intervenție.

UPDATE: Potrivit ISU Smurd Sălaj, circulația pe ambele sensuri de mers ale drumului 108R spre Treznea, a fost reluată joi, la orele prânzului.

Leave a Comment