Drumul judeţean care face accesul populaţiei în localităţile Lompirt, Ilişua şi Bădăcin – impracticabil

Prin sistemul RO – ALERT, cetăţenii din zona Şimleu Silvaniei şi localităţile învecinate au primit, în cursul după-amiezii zilei de marţi – 21 mai, un mesaj de la Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă ISU Sălaj, prin care au fost înştiinţaţi că drumul DJ 110B este impracticabil. ”Drumul judeţean DJ 110B este impracticabil la intersecţia cu DN 1F. Accesul populaţiei în localitatea Lompirt-Ilişua- Bădăcin se va face din localitatea Şimleu Silvaniei”, se arată în mesajul transmis prin RO- ALERT. Blocajul este cauzat de ploile abundente din ultimele 24 de ore.
Sistemul RO-ALERT permite difuzarea de mesaje de tip Cell Broadcast pentru avertizarea și alarmarea populației în situații de urgență şi este folosit în situații majore în care viața și sănătatea cetățenilor sunt puse în pericol, cum ar fi fenomene meteo extreme, inundații amenințătoare, atac terorist sau alte situații care amenință grav comunitățile.

Alte articole

One Thought to “Drumul judeţean care face accesul populaţiei în localităţile Lompirt, Ilişua şi Bădăcin – impracticabil”

  1. io

    Drumurile de acces in localitati sunt lasate vraiste. Bine ca avem drumuri asfaltate catre vie si terenuri agricole.

Leave a Comment