Drogat și băut, prins în trafic

Polițiștii au oprit pentru control în trafic, în dimineața zilei de 20 decembrie, un autoturism condus de un șimleuan de 31 de ani, prin localitatea Șamșud. Deoarece șoferul mirosea a băutură, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, acesta a fost testat și cu aparatul drug test din dotare, rezultatul indicând că ar fi consumat și droguri.

Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii exacte a alcoolemiei și a prezenței substanțelor psihoactive în sânge. Pe numele său a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

One Thought to “Drogat și băut, prins în trafic”

  1. […] Polițiștii au oprit pentru control în trafic, în dimineața zilei de 20 decembrie, un autoturism condus de un șimleuan de 31 de ani, prin localitatea Șamșud. Deoarece șoferul mirosea a băutură, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, acesta a fost testat și cu aparatul drug test din dotare, rezultatul indicând că ar fi consumat și droguri. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii exacte a alcoolemiei și a prezenței substanțelor psihoactive în sânge. Pe numele… Citeste mai mult […]

Leave a Comment