Dramă în Sărmăşag: tânără ucisă de o dragoste prea mare

Viaţa nu a mai avut nimic de oferit unei tinere de 22 de ani, din Sărmăşag, în lipsa sentimentelor pe care aceasta şi le dorea, în mod firesc, împărtăşite. Marţi, 16 august, a fost ziua în care tânăra a decis să îşi pună capăt zilelor, şi nu a stat prea mult pe gânduri în înfăptuirea ultimului plan. Un apel disperat la 112 i-a anunţat pe poliţişti despre grozăvia pe care părinţii fetei au trăit-o în propria locuinţă găsindu-şi copilul fără suflare. Mama a fost cea care a găsit-o pe fată, marţi, în jurul orei 10 dimineaţa, atârnând de tocul uşii de la dormitor, şi niciun efort ori lacrimă nu au mai putut să o readucă pe tânără la viaţă. Surse neoficiale, din anturajul tinerei, spun că fata ar fi suferit o decepţie în dragoste, acesta fiind motivul pentru care a decis să facă acest gest fatal.

 

 

Alte articole

4 Thoughts to “Dramă în Sărmăşag: tânără ucisă de o dragoste prea mare”

 1. Anonim

  fereasca Dumnezeu! Nimic pe lumea asta nu merita sa te determine sa faci un asemenea gest. nimic si nimeni! Bietii parinti…

 2. Anonim

  „tânără ucisă de o dragoste prea mare” ?! sau s-a sinucis ?

 3. Anonim

  Din titlul articolului reiese ca a fost „ucisa” din contextul articolul reiese ca s-a sinucis !

  1. Andreea

   Mai oameni buni, chiar nu sunteti in stare sa vedeti o metafora, pusa de altfel cu cap de cine a pus-o ca sa evite oarecum cuvantul sinucidere???? In literatura nu ati citit, de multe ori, „o dragoste prea mare poate ucide?” Greu…si grei de cap, unii!

Leave a Comment