Două persoane accidentate grav între Chendremal şi Sînmihaiu Almaşului

Un bărbat, în vârstă de 65 de ani, şi o femeie, în vârstă de 74 de ani, au fost răniţi grav duminică, 26 octombrie, în urma unui accident rutier, care a avut loc între localităţile sălăjene Chendremal şi Sînmihaiu Almaşului. Evenimentul rutier s-a petrecut în jurul orei 19,50. Potrivit informaţiilor furnizate de biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, Dan N., în vârstă de 28 de ani, din Zalău, în timp ce conducea pe drumul naţional 1F, între localităţile menţionate, a intrat în coliziune cu o căruţă nesemnalizată şi fără elemente reflectorizante.

În urma impactului, atât căruţaşul cât şi pasagera aflată în căruţă au suferit leziuni grave, fiind transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Zalău. Conform informaţiilor primite de la purtătorul de cuvânt al unităţii spitaliceşti, bărbatul a fost diagnosticat cu un traumatism cranio-facial, fractură de os zigomatic stâng şi fractură peroneu stâng, fiind internat în prezent în cadrul secţiei de Ortopedie a spitalului. Cea de-a doua victimă a accidentului, respectiv femeia, în vârstă de 74 de ani, a fost diagnosticată cu un traumatism cranian şi o contuzie la umărul stâng şi a fost tratată la UPU Zalău, nefiind necesară internarea acesteia.
Potrivit reprezentanţilor IPJ Sălaj, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, însă rezultatul a fost negativ.

Alte articole

2 Thoughts to “Două persoane accidentate grav între Chendremal şi Sînmihaiu Almaşului”

  1. Anonim

    Parca pe eoropeana nu-i voie cu atelaje d-lor de la politie.De ce nu le confiscati dracului harabaile cand circula pe acolo?
    De ce nu fac primariile drumuri paralele pentru atelaje?De ce,de ce?

  2. cetatean

    Ce cautau pe national?Poate va pune sarsaila sa deschideti si dosar penal conducatorului auto?Ca el este de vina ca cioco–flenderii se plimbau pe unde nu trebuie.

Leave a Comment