Două localităţi din Sălaj, ecologizate de comisarii Gărzii de Mediu

Comisarii Gărzii de Mediu Sălaj, în parteneriat cu primării din judeţ, unități de învățământ, poliţişti de la posturile de Poliție Rurală din judeţ, dar și reprezentanți ai Direcției Silvice Sălaj, au desfăşurat în cursul acestei săptămâni acțiuni de ecologizare în localităţile Letca și Ulciug.

Acestea au fost organizate cu scopul de a conștientiza populaţia  cu privire la importanța protejării mediului înconjurător, a colectării corecte a deșeurilor, dar şi pentru   protejarea sănătăţii individuale. Astfel, în localitatea Letca, cu sprijinul Școlii Gimnaziale și a beneficiarilor de ajutor social, au fost colectați 50 de saci de deșeuri care au fost predați operatorului de salubrizare.

De asemenea, în localitatea Ulciug acțiunea de salubrizare s-a desfăşurat în parteneriat cu Ocolul Silvic Cehu Silvaniei, iar din zonele publice au fost colectați 25 de saci cu deșeuri.  “Acțiunile noastre continuă și vă rugăm să vă implicați pentru a avea cu toții un mediu curat”, au precizat reprezentanţii Gărzii de Mediu Sălaj.

One Thought to “Două localităţi din Sălaj, ecologizate de comisarii Gărzii de Mediu”

  1. […] Comisarii Gărzii de Mediu Sălaj, în parteneriat cu primării din judeţ, unități de învățământ, poliţişti de la posturile de Poliție Rurală Citeste mai mult […]

Leave a Comment