Două accidente grave într-o singură zi

 

Două persoane au fost rănite grav, iar alte două, printre care şi un minor de numai cinci ani, au suferit leziuni uşoare în urma unor accidente rutiere, ce au avut loc marţi, 22 aprilie, în judeţ. Primul eveniment rutier s-a petrecut în jurul orei 6,30, între localităţile Bizuşa şi Perii Vadului. Potrivit informaţiilor primite de la biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, vinovată de producerea accidentului a fost o tânără din Baia Mare. Loredana V. de 33 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Dej-Baia Mare, a dormit la volan şi a pierdut controlul direcţiei de mers. A intrat în şanţ pe partea dreaptă şi s-a lovit de un parapet metalic. În urma impactului, pasagera de pe locul dreapta faţă, Alexandra B. de 28 de ani, a suferit leziuni grave. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
Câteva ore mai târziu, în jurul orei 16, o altă şoferiţă a pierdut controlul autovehicului şi s-a izbit de un cap de pod. Sanda M. de 36 de ani, din Mineu, conducea autoturismul proprietate personală pe drumul comunal 9, din direcţia Sălăţig – Mineu, când din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum în curbă uşoară la stânga, a pierdut controlul autovehiculului, oprindu-se într-un cap de pod. În urma accidentului, Dorinel M. de 42 ani, din Mineu, pasager pe bancheta din dreapta faţă a fost rănit grav, iar conducătoarea auo şi copilul, în vârstă de cinci ani, au scăpat cu câteva leziuni uşoare.
Potrivit sursei citate, în ambele cazuri s-au întocmit dosare penale pentru vătămare corporală din culpă.

5 Thoughts to “Două accidente grave într-o singură zi”

 1. Anonim

  Însănătoșire grabnică tuturor accidentaților! Cred și sper că în viitorul nu prea îndepărtat pregătirea – și testarea, eliminatoriu! – pentru obținerea permisului vor cuprinde și simulări pentru tot felul de situații periculoase în trafic. Ar scădea radical nr. morților&accidentaților.

 2. viorel

  Ca sa nu mai fie accidente singura solutie NU REPARATI DRUMURILE.

 3. ppdd

  de ce nu se pornesc acele radare fixe? ele au temperat mult pe vitezomani. in locul primarilor de pe drumurile europene, as-i monta in ficare sat cel putin 2 radare fixe si asa mi-asi asigura un venit serios la bugetul local

 4. ppdd

  nimeni nu ii poate opri pe tampitii cu atv / motociclete care isi tureaza motoarele pe bulevard?

Leave a Comment