Dosarul „Gurzău Trans”, amânat la Judecătoria Zalău pentru administrarea de probe

Magistrații Judecătoriei Zalău au decis la termenul de joi, 7 noiembrie, amânarea cauzei privind accidentul produs în zona Astralis din municipiu, iarna trecută, cauză în care este inculpat Gurzău Gheorghe. Potrivit răspunsului primit din partea instituției la solicitarea Magazin Sălăjean, un nou termen de judecată a fost stabilit pentru ziua de 13 decembrie 2019. Reamintim faptul că magistrații Curții de Apel Cluj au respins, luna trecută, cererea lui Gurzău Gheorghe de strămutare a judecării cauzei în care patronul societății Gurzău Trans are calitatea de inculpat. Astfel, cauza a rămas în continuare spre judecare la Judecătoria Zalău, dorința inculpatului de a strămuta cauza într-o altă localitate nefiind întemeiată, așa cum au decis judecătorii. Gurzău Gheorghe a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, în urma accidentului din luna februarie în care o fetiță de 12 ani și-a pierdut viața în timp ce mergea spre casă, în microbuzul aparținând societății de transport Gurzău Trans, condus de patronul firmei.

2 Thoughts to “Dosarul „Gurzău Trans”, amânat la Judecătoria Zalău pentru administrarea de probe”

 1. Anonim

  Judecatorii tot amana cauzele iar apoi se plang ca au prea multe dosare. Timpul trece, leafa grasa vine, in curand si pensia speciala !

 2. Gurzău Gheorghe a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia

  dublul maxim sa ia !
  legae in Romania este pentru acesti criminali !
  pedepsele ar trebui cumulate !!
  sa fie judecat pentru toate faptele sale el si cei care au fost partasi la acest tragic eveniment !
  sa-l vedem la puascarie impreuna cu nevastasa

Leave a Comment