Dosar penal pentru numere false in trafic

Dosar penal pentru numere false in trafic

Un barbat in varsta de 31 de ani, din Zalau, s-a ales cu un dosar de cercetare penala, dupa ce, marti dupa-amiaza, politistii rutieri i-au cerut acestuia sa traga pe dreapta in trafic. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Maria Cristea, soferul circula cu autoturismul avand numere false. Zalauanul a fost surprins de catre politisti in timp ce conducea autoturismul, pe bulevardul Mihai Viteazul din municipiu, cu autorizatia de circulatie provizorie expirata. Pe numele acestuia, a fost intocmit un dosar de cercetare penala pentru savarsirea infractiunilor prevazute de OUG195/2002, privind circulatia pe drumurile publice, a declarat purtatorul de cuvant.

Potrivit sursei citate, oamenii legii atrag atentia soferilor care circula in trafic cu autoturisme avand numere provizorii sa fie foarte atenti la data la care acestea expira. In caz contrar, legea prevede intocmirea dosarelor de cercetare penala soferilor care circula cu numere false.

Minori salajeni, la cersit in alte judete

Efectele crizei economice indeamna tot mai multi salajeni sa isi calce pe orgoliu si sa apeleze la mila trecatorilor, in detrimentul unui loc de munca. Este cazul unui minor in varsta de 17 ani, din localitatea Garbou, judetul Salaj, care, alaturi de alte persoane din mai multe judete, a fost surprins de catre patrulele mixte de ordine si siguranta publica in timp ce apela la mila trecatorilor in municipiul Baia Mare. Vinovatii, persoane apte de munca, au fost sanctionati contraventional de jandarmii maramureseni cu amenzi cuprinse intre 100 si 300 de lei.

In ultima perioada, tot mai multe persoane sunt prinse de catre oamenii legii si in municipiul Zalau, ca traiesc din mila publica. Agentii comunitari depisteaza lunar zeci de persoane, printre care si minori, care prefera sa intinda mana decat sa puna osul la treaba.

Alte articole

Leave a Comment