Doliu în Șimleu: Alex Moisi a pierdut lupta pentru viață la doar 23 de ani

Alex Moisi – „Fram, cum îl alintau prietenii, tânărul din Șimleu Silvaniei care s-a luptat timp de un an cu leucemia, a pierdut în lupta cu această cumplită boală. 

”Zilele trecute pregătea un mesaj pentru a mulțumi pentru tot ajutorul și urările primite de ziua lui… începea cu Bună seara, oameni frumoși! și se scuza că nu a reușit să răspundă tuturor, dar datorită situației, nu a mai apucat să-l posteze. Cu speranță și zâmbet până la final, după lungi suferințe cauzate de boală, sistem, nepăsare și după trecerea prin experiențe pe care nu oricine le suportă, anunț că Alex a plecat spre o lume mai bună, cu liniște și pace… Dumnezeu să-l ierte și să-i dea odihnă veșnică”, a scris sora lui Alex Moisi, într-o postare pe Facebook.

Magazin Sălăjean s-a implicat, alături de colegii de presă din Sălaj dar și de cetățeni, agenți economici, la strângerea de fonduri pentru ca Alex să poată beneficia de tratament în străinătate, sumele donate ajungând la peste 100.000 de euro, bani donați de sălăjeni și nu doar de aceștia așa cum s-a întâmplat de altfel în toate cazurile în care s-a apelat la generozitatea oamenilor, însă din păcate boala nu a putut fi învinsă. Alex Moisi avea 23 de ani.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. 

Leave a Comment