Doi tineri, drogaţi la volan prin Zalău

Doi tineri s-au ales cu dosare penale din partea poliţiştilor după ce au fost prinşi, la volanul autoturismelor, sub influenţa substanţelor psihoactive. După cum au explicat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, în cursul serii de 7 februarie, puţin după ora 22, poliţiştii au oprit un autoturism care circula pe strada Voievod Gelu din Zalău condus de un zălăuan de 22 de ani. Acesta a fost testat cu aparatul Drugtest care a indicat valori pozitive. Câteva ore mai târziu, un alt tânăr în vârstă de 21 de ani din Jibou, a fost depistat pozitiv de poliţişti în timp ce conducea autoturismul pe bulevardul Mihai Viteazul. În ambele cazuri, conducătorii auto au fost conduşi la spital, pentru recoltare de probe biologice, în vederea determinării cantităţii de substanţe psihoactive din organism şi tipul acestora. “Poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările pentru infracţiunea de conducere a unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive”, au precizat reprezentanţii IPJ Sălaj.

Nu conduceţi dacă aţi consumat substanţe psihoactive!

Potrivit sursei citate, a conduce sub influența substanţelor psihoactive, reprezintă o încălcare a legii, indiferent ce părere au unii despre asta. Conducerea sub influenţa substanţelor crește probabilitatea de a produce accidente, de a lăsa cu sechele pentru toată viața sau de a răni un alt partener de trafic sau pieton. A-ți forța norocul ziua sau noaptea târziu pe drumul spre casă sau de acasă la prieteni este un joc riscant. “Fiţi responsabili! Alegeţi sportul şi nu drogul!”, este mesajul transmis de poliţiştii sălăjeni.

 foto cu caracter informativ

One Thought to “Doi tineri, drogaţi la volan prin Zalău”

  1. […] Doi tineri s-au ales cu dosare penale din partea poliţiştilor după ce au fost prinşi, la volanul autoturismelor, sub influenţa substanţe psihoactive.  » Citeste mai mult […]

Leave a Comment