Doi sălăjeni, arestaţi după ce ar fi violat o tânără din Suceava

Un tânăr de 23 de ani din Şimleu Silvaniei şi un altul de 29 de ani din comuna Ileanda îşi vor petrece următoarele 30 de zile după gratii, fiind acuzaţi că ar fi violat, împreună cu alţi patru indivizi, o suceveancă.

Potrivit unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, în noaptea de 18 spre 19 septembrie, şase bărbaţi ar fi pătruns peste doi fraţi ce locuiau într-o baracă şi au violat-o pe femeia în vârstă de 29 de ani.

Presa suceveană susţine că printre cei şase se află şi doi sălăjeni: şimleuanul Alexandru-Adrian Cardoş şi prietenul său din Ileanda, Radu-Ludovic Varga, care, împreună cu alţi doi tineri, au pătruns într-o baracă situată într-o zonă împădurită de pe raza comunei Cârlibaba, folosită de mai mult timp de către doi fraţi. După ce l-al lovit pe B.G.O. şi i-au sustrat 500 de lei, celor patru li s-au alăturat alţi doi bărbaţi şi împreună au dus-o cu forţa pe B.G.E., sora celui agresat într-o magazie din apropierea barăcii, unde au lovit-o în mod repetat cu pumnii, o curea şi un lemn, „fiind astfel constrânsă să întreţină raporturi sexuale normale împotriva voinţei sale cu toţi inculpaţii”.

Procurorii suceveni mai spun că după consumarea violului, Cardoş a sustras telefonul mobil al bărbatului agresat. „În urma actelor de violenţă persoana vătămată B. G.O. a suferit leziuni traumatice care necesită şase-opt zile de îngrijiri medicale, iar persoana vătămată B. G.E. a suferit la rândul ei leziuni traumatice care necesită  patru-cinci zile de îngrijiri medicale”, se mai arată în comunicatul Parchetului.

Leave a Comment