Doi “găinari”, prinși după ce i-au luat banii și țigările unui bărbat

Un bărbat a fost deposedat de banii pe care îi avea asupra lui după ce a avut proasta inspirație să intre în discuție cu o femeie care îl abordase din senin, în zona autogării din Zalău, la sfârșitul anului trecut. Femeia a acționat împreună cu un complice. Cei doi au fost identificați, victima însă nu, motiv pentru care procurorii DIICOT Sălaj solicită sprijinul cetățenilor pentru a stabili identitatea pe bărbatului păgubit, se arată în comunicatul postat joi, 31 ianuarie 2019, pe pagina de internet a instituției.
„Procurorii DIICOT- Biroul Teritorial Sălaj solicită sprijinul cetățenilor în identificarea unui bărbat, persoană vătămată într-o cauză penală în care se efectuează cercetări față de mai mulți inculpați, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de persoane, trafic de minori și tâlhărie. Fapta s-a petrecut în 17 noiembrie, anul trecut. Inculpata M. L. S. se afla împreună cu inculpatul Ș. S. în apropierea unui bar din zona Autogării municipiului Zalău, moment în care aceasta a observat că un bărbat mai în etate, care se afla la bar, avea mai mulți bani asupra sa și că i-a ascuns în ciorapi”, se precizează în comunicat.
Potrivit sursei citate, inculpata a convenit cu complicele ei să atragă persoana vătămată, în spatele autogării municipiului Zalău, unde urmau să îl lase pe bărbat fără banii pe care îi avea asupra sa. Urmare a înțelegerii dintre cei doi, persoana vătămată a fost atrasă în zona precizată, unde a căzut, timp în care inculpata  l-a descălțat și i-a luat banii din pantof deși persoana vătămată a opus rezistență.
„Din probatoriul administrat până în prezent rezultă faptul că inculpata i-a sustras suma de 200 lei din ciorap precum și suma de 50 lei și un pachet de țigări din buzunarul de la geacă. În timp ce inculpata căuta să-i sustragă suma de bani persoanei vătămate, în zonă și-a făcut apariția inculpatul Ș. S. care a strigat către aceasta ”Poliția! Stai că dacă nu te arestez!” ținându-i blițul de la telefon în ochi. În aceste împrejurări,  persoana vătămată a încetat să mai opună rezistență fapt ce i-a permis inculpatei M. L. S  să o deposedeze de suma de bani”, au mai explicat procurorii DIICOT Sălaj.
Astfel, cetățenii care îl recunosc pe bărbatul respectiv şi pot oferi detalii cu privire  la identitatea acestuia, sunt rugați să apeleze următoarele date de contact: Direcția De Investigare A Infracțiunilor De Criminalitate Organizată și Terorism –Biroul Teritorial .Sălaj, tel:0260 612 729 sau Inspectoratul De Poliție Județean Sălaj, tel: 0260 661285.

Alte articole

One Thought to “Doi “găinari”, prinși după ce i-au luat banii și țigările unui bărbat”

  1. Anonim

    cum a fost atrasă în zona ? sex on fire? sex on ice?

Leave a Comment