Director nou la Școala ”Corneliu Coposu”

Profesoara de chimie Mona Pănican este noul director al Școlii Gimnaziale  ”Corneliu Coposu” Zalău. Numirea în noua funcție a avut loc în cursul acestei dimineții, în prezența colectivului unității de învățământ și a reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Sălaj. Profesora Pănican a preluat funcția deținută până în prezent de profesorul Gheorghe Bancea – numit director la Casa Corpului Didactic Sălaj.

”În această dimineață, cu un ochi am plâns și cu altul am râs, datorită faptului că domnul director, profesorul Gheorghe Bancea, a părăsit funcția de director al școlii noastre pentru a ocupa funcția managerială la Casa Corpului Didactic Sălaj. Dar tristețea ne-a fost alungată rapid deoarece, în prezența domnului inspector școlar general, prof. dr. Vasile Bulgărean, a fost numită în funcția de director doamna profesoară Mona Pănican. Le urăm cât mai mult succes ambilor în pozițiile ocupate și cât mai multe realizări profesionale!”, este mesajul transmis de colegii Școlii ”Corneliu Coposu” celor doi profesori.: Mona Pănican și Gheorghe Bancea.

4 Thoughts to “Director nou la Școala ”Corneliu Coposu””

 1. Astia se tot rotesc

  politic pana ametesc…La romani se confunda de ceva ani buni competenta manageriala cu apartenenta la partidul de guvernamant.

 2. Anonim

  Se vede că persoanele din fotografie nu au simțul penibilului. 1. Pentru poză puteau da jos masca. Sau au purtat-o, că-i albastră, să se vadă că-s „liberali”? 2. „doamna” nou numită director stă rezemată cu curu’ de masă.

  1. Anonim

   „Seară… îmi miroase a sărbători… Pomi dezbrăcati… oameni grăbiti… o liniste cu parfum de iarnă… lumini multe… vitrine ce se pregătesc de sărbătoare…lipseste doar dansul fulgilor de nea… acasă…căldură… portocale…ferestre împodobite … Vin sărbătorile ! Vin sărbătorile ! ;))” | Pănican Mona – profesor, PROFESOR! Să îi bage cineva niște cărți de beletristică pe gât. Nu se poate așa ceva! Ați nenorocit o unitate de învățământ.

 3. Anonim

  O nulitate din punct de vedere intelectual. Pe PILE.

Leave a Comment