Director nou la Cancelaria Prefectului

Instituţia Prefectului judeţului Sălaj a transmis, miercuri, printr-un comunicat de presă, faptul că, începând din data de 16 martie, prefectul județului Marin Nițu a numit-o pe Elena Adina Teglaș în funcția de director Cancelarie.
Elena Adina Teglaș și-a început activitatea în cadrul Consiliului Județean Sălaj în anul 1998, iar din anul 2003 este angajat al instituției Prefectului în cadrul Serviciului Juridic și Contencios Administrativ, ulterior aceasta desfăşurându-şi activitatea în cadrul Corpului de Control al Prefectului.

7 Thoughts to “Director nou la Cancelaria Prefectului”

 1. Anonim

  Sa inteleg ca comunistul de Caraba a fost destituit?

  1. Dan

   yep ! (adica nu mai lucreaza la prefectura)

 2. Tăunul

  Anonimule, fără cacofonii !

 3. Anonim

  Daca revine Ciunt , Caraba va fi reactivat , stie sa scrie discursuri mobilizatoare despre patrie ,popor , demnitate , tractoare etc.

 4. Anonim

  Nu mai revine Ciunt ca nu prea o sa aiba unde sa revina.Prefecturile sunt institutii bugetivore fara rost si de la anul mai mult ca sigur o sa fie desfiintate.Da poate-l aleg zalaucii primar si atunci tovarasul Caraba o sa fie sef de cabinet in primarie.Sau poate-l pune administrator in locul lui nistorescu.Nu lasa ciunt o asa valoare nefolosita.

 5. Anonim

  Mult succes Adina – fost coleg din CJ!

 6. Anonim

  Mult succes si putere de munca. Felicitari. Meritai de mult o asemenea funcție.

Leave a Comment