Demonstrații de robotică la API Zalău

Ziua Națională a Meseriilor este marcată astăzi la Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” Zalău printr-o serie de evenimente educaționale.

Este programată inclusiv o demonstrație de robotică sub coordonarea profesorului Alexandru Mureșan, vor avea loc vizite în școală ale elevilor de gimnaziu, iar pe parcursul zilei sunt programate întâlniri și discuții ele liceenilor și profesorilor cu reprezentanți ai unor companii private. Sunt așteptați la întâlnirile cu elevii inginerul Ovidiu Caraba – firma Silcar, Codruța Hodrea din partea Tenaris, Avram Viorica din partea Michelin și Ruben Chiș de la Mecanica CD.

One Thought to “Demonstrații de robotică la API Zalău”

  1. […] Ziua Națională a Meseriilor este marcată astăzi la Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” Zalău printr-o serie de evenimente educaționale. Este programată inclusiv o demonstrație de robotică sub coordonarea profesorului Alexandru Mureșan, vor avea loc vizite în școală ale elevilor de gimnaziu, iar pe parcursul zilei sunt programate întâlniri și discuții ele liceenilor și profesorilor cu reprezentanți ai unor companii private. Sunt așteptați la întâlnirile cu elevii inginerul Ovidiu Caraba – firma Silcar, Codruța Hodrea din partea Tenaris, Avram Viorica din partea Michelin și Ruben Chiș de la Mecanica CD.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment