De ”la spital, la bal”. Elita medicală sălăjeană se reunește la o nouă ediţie a Balului Medicilor

Medicii sălăjeni se întâlnesc sâmbătă, 1 februarie, la o nouă ediție a Balului Medicilor Sălaj. După succesul primelor trei ediții, tradiția continuă și în acest an, iar Balul Medicilor va avea loc începând cu ora 18, în cadrul deosebit și elegant al Restaurantului Brilliant Parc- sala Grand Ballroom. Evenimentul este pe deplin dedicat întregii elite medicale a județului, este organizat de Colegiul Medicilor și Colegiul Medicilor Dentiști din Sălaj. „Este o onoare și o plăcere pentru organizatorii acestui eveniment de a invita să participe la cea de-a IV-a ediție a Balului Medicilor, toți medici din județul nostru. Au confirmat prezența un număr de peste 200 de medici, iar evenimentul promite să fie unul complet, complex și de înaltă ținută, așa cum ne-am obisnuit până acum”, a precizat medicul primar ORL Anamaria Matioc de la Spitalul Județean de Urgență Zalău, care, alături de dr. Alexandru Csakvari, a avut ideea desfășurării acestui eveniment. Astfel, Balul Medicilor ediția 2020 va aduce din nou împreună medicii sălăjeni din toate specialitățile și le va oferi prilejul să socializeze,  să se cunoască mai bine, fără să aibă pe umeri presiunea profesională și socială de zi cu zi. Pentru câteva ore ei vor uita de halatele albe și de stresul cotidian și, cu siguranță, se vor bucura să fie din nou împreună la acest eveniment dedicat lor.

6 Thoughts to “De ”la spital, la bal”. Elita medicală sălăjeană se reunește la o nouă ediţie a Balului Medicilor”

 1. Anonim

  ce sa-ti spun? baba se arde si tara face baluri! si viceversa….

 2. Anonim

  Care „elită”? Belferii locali.

 3. Puiu

  Domnule anonim medici nu au zile libere toata viata si-o petrec la spital .Merita sa se destinda si ei Sanatate si viata lunga acestor medici si personalului medical.

 4. Anonim

  În foto 2, cei doi medici cu mîinile oblic în jos la spatele femeii investighează fermitatea mușchilor fesieri ai „doamnei”? Și reciproc? Așa pozează „elita” medicală în Sălaj?

 5. Lucy

  De ce a venit numai elita,si cum au fost selectați cei care fac parte din elita?

 6. ana

  Misu,unde i Misu?Se poate?

Leave a Comment