Cum vor putea bloca vecinii activitatea firmelor de apartament. Se pregătește modificarea legislației

Se pregătește o lege mai aspră pentru activitatea firmelor de apartament. Un proiect adoptat tacit de senatori prevede că vecinii nemulțumiți își pot retrage oricând acordul dat pentru locația firmelor respective.

Desigur, aceasta în anumite condiții. Proiectul arată că vecinii deranjați constant de activitatea din apartamentul respective își pot retrage acordul dat, iar pentru oricare schimbare a obiectului principal de activitate, vor fi necesare de avize și acorduri noi. Cu alte cuvinte, vecinii nemulțumiți de disconfortul creat de activitățile economice din bloc vor putea să-și retragă acordul dat pentru activitățile respective, blocând astfel funcționarea firmelor.

Proiectul de act normativ prevede modificări pentru Legea asociațiilor de proprietari.

Potrivit legislației în vigoare, este necesar acordul scris prealabil al proprietarilor direct afectați cu care se învecinează, pe plan orizontal și vertical, apartamentul în care se desfășoară activitatea economică.

2 Thoughts to “Cum vor putea bloca vecinii activitatea firmelor de apartament. Se pregătește modificarea legislației”

 1. Anonim

  VADAN UN SALR 10000 NU-I CAM MARE?

 2. Anonim

  norma er a ca in blocuri de locuinta sa nu fie firme !
  sau sa fie autorizate doar anumite tipuri de activitati, clar detaliate in lege ! activitati care sa nu deranjeze vecinii !
  si cel mai important era sa nu permute modificari in structura blocului !!
  sa spargi pereti la PARTER ! sa nu mai poti face alte intrari !

Leave a Comment