Cu insolatie din cauza caniculei

Cu insolatie din cauza caniculei Canicula s-a facut simtita in zilele trecute, in Salaj, trei persoane cu varste intre 6 si 83 de ani ajungand la Urgenta in week-end. Potrivit unui comunicat de presa remis, ieri, de Spitalul Judetean de Urgenta Salaj, pacientii au fost diagnosticati cu insolatie, nefiind necesara spitalizarea pentru niciunul din ei. De asemenea, sapte persoane cu varsta cuprinsa intre 18 si 54 ani au fost diagnosticate cu diverse reactii alergice rezultate in urma unor intepaturi de insecte, intr-un singur caz fiind vorba de intepatura de capusa. Nici acesti pacienti nu au necesitat spitalizare.

Consumul de ciuperci continua sa faca probleme salajenilor, in data de 19 iulie fiind tratata la Unitatea de Primire a Urgentelor a spitalului o fetita in varsta de cinci ani din Huseni. Diagnosticul pus de medici a fost gastrita acuta dupa consum de ciuperci, dar copilul a scapat faza internare.

Tot in week-end, au mai ajuns la Urgenta 88 de salajeni cu fracturi, entorse si contuzii, in timp ce opt bolnavi au venit de spital din cauza colicilor abdominale si biliare. Din numarul total de cazuri

Alte articole

Leave a Comment