Cu câteva excepții, toate cartierele din Zalău vor avea apă miercuri dimineața

Una dintre cele mai mari avarii din ultimii ani, din municipiul Zalău, cea suferită la conducta de aducțiune apă de la Vîrșolț, va fi remediată în cursul nopții de marți spre miercuri, așa cum ne-au asigurat oficialii Companiei de Apă Someș SA. Tot municipiul a rămas fără apă marți, în jurul orei 16, în urma acestei avarii extrem de grave. Conducerea companiei ne-a asigurat că aproape toate cartierele din municipiu vor avea, până cel târziu miercuri dimineața, apă, anunțând că problema va fi rezolvată într-un timp mult mai scurt decât cel preconizat, având în vedere avaria deosebit de gravă a conductei. Vor fi însă și străzi care nu vor avea apă la robinete până mâine după-amiaza, în unele cazuri chiar până miercuri seara. Este vorba despre străzile Cetinei (Ortelec)- zona alimentată de hidrofor, Andrei Mureșanu, George Coșbuc, Turturelelor, Margaretelor, precum și zona cunoscută sub numele de „coada lacului”, în special imobilele situate în zonele mai înalte. 

 

Alte articole

12 Thoughts to “Cu câteva excepții, toate cartierele din Zalău vor avea apă miercuri dimineața”

 1. Bogdan

  E dimineata 07.43 si in stadion tot nu este apa. Mincinisilor

 2. Lena

  Salarii nesimtite ata stiu acesti nemernici sa vada de la fraieri care platesc la greu. In frunte cu fostul primar Cacalnasiu,care si-a asigurat un loc caldut , conditie atunci cand a adus ac companie de doi lei la Zalau. Noivom plati la greu pierderile provocate de aceasta avarie ,incarcand factura…Nemernici !!!

 3. Anonim

  Lena draga ,esti complet dezinformata cu privire la aducerea Companiei de apa Somes in Zalau.Sa nu uitam ca fostul Publiserv era in pragul falimentului ,primari la vremea aceea erau psd-istii ,Nosa fiind unul dintre ei.In plus cei care muncesc intradevar la companie nu au salarii nesimtite ,hai sa nu-i bagam pe toti intr-o oala .Cred ca portarul din Primaria Zalau are salar mai mare decat un muncitor din echipa de interventii de la companie.

 4. Silvia

  Deși nu face parte dintre așa numitele „excepții”, cartierul Bradet nu are apa, iar la dispecerat o voce plictisita ne anunța ca „vom avea apa undeva diseară”, și sa ne descurcam. Mulțumim!

 5. Anonim

  În secolul XXI, în UE, stat NATO etc se poate sa mai stam fara apa 20 de ore?! Cat plm de incompetenți pot sa fie ăștia?!?!

 6. Anonim

  Mai adaugati si strada Gheorghe Doja. E aproape ora 13 si inca nu a ajuns nici o picatura la noi.

  1. Anonim

   E aproape ora 14 si nici pe strada P.I.Sima nu este apa, vom avea in seara asta sau, sa ne rugam sa vina ploia ca, e mai sigura decat ,repararea avariei in regim de urgenta.
   Fratilor pregatiti-va de facturi nesimtite, toate pierderile se vor regasi pe facturile lunilor viitoare

 7. Anonim

  Alo, alo, vine apa?sau sa mai avem rabdare, vai de noi ca, rau am ajuns,

 8. Anonim

  Se pare ca, nu-I pasa nimanui de noi, minunat, sa mai intreb daca a venit, apa, nu mai are rost,

 9. Anonim

  Alo, stam de mai bine de 24 ore fara gram de apa pe str.Hasdeu. V-ati laudat prin ziare ca ati rezolvat problema. Nu mai mintiti macar si spuneti clar cand va veni apa in Stadion.

 10. Anonim

  In dumbrava 2 de ce nu se poate da apa..In data de 5 august( sambata) intre orele 16-23 a fost luata apa.Atunci care a fost scuza, explicatia ? A fost luata apa din data de 8 august de pe la ora 10/11 (toata ziua nu am avut apa si nici in 9 august doar 2 ore seara.Cum sa stai atata???!!!!…Nu le e rusine…E bataie de joc.!

 11. Anonim

  In dumbrava 2 de ce nu se poate da apa..In data de 5 august( sambata) intre orele 16-23 a fost luata apa.Atunci care a fost scuza, explicatia ? A fost luata apa din data de 8 august de pe la ora 10/11 (toata ziua nu am avut apa si nici in 9 august doar 2 ore seara.Cum sa stai atata timp fara apa???!!!!…Nu le e rusine…E bataie de joc.!

Leave a Comment