Contrabandişti sălăjeni, săltaţi de poliţişti

Poliţiştii din Sălaj, sprijiniţi de poliţiştii din judeţele Satu Mare şi Maramureş, au descins joi dimineaţa în 26 de locaţii de contrabandişti, din judeţele menţionate, pentru destructurarea unei grupări suspectată de trafic ilegal cu produse accizabile aduse din Ucraina.
Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), oamenii legii au descins la domiciliile şi reşedinţele a 23 de persoane suspectate că introduc în ţară, prin contrabandă, produse suspuse accizării, sustrăgându-se astfel de la plata taxelor vamale.
După introducerea în ţară, mărfurile erau distribuite către persoane din judeţul Sălaj, care nu-şi declarau la organele fiscale veniturile obţinute fie din vânzarea lor, fie din producerea de alcool.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, ne-a declarat că suspecţii au fost conduşi la sediu pentru audieri. Ca urmare a descinderilor, au fost confiscate mai multe bunuri din locuinţele membrilor grupării, urmând a se stabili prejudiciul în acest caz.
Până la încheierea ediţiei, acţiunea oamenilor legii nu a fost finalizată. Vom reveni cu amănunte.

Alte articole

One Thought to “Contrabandişti sălăjeni, săltaţi de poliţişti”

  1. ACTORUL

    astea-s gainarii. au mers la oameni si au confiscat ulei, pe cand ei cautau produse accizabile.is niste nemernici. LASATI OAMENII SA TRAIASCA SI SA SE DESCURCE IN VIATA

Leave a Comment