Contabili sălăjeni, prezenți la un protest în capitală

Mai mulți contabili și deținători de firme de contabilitate din județul Sălaj au participat astăzi la protestul organizat în capitală, pentru a atrage atenția asupra problemelor de fiscalitate existente în România. O delegație a protestatarilor a avut deja o rundă de discuții la Guvern. Protestul este organizat de Patronatul Antreprenorilor Contabili din România, iar porincipalul motiv invocat este haosul legislativ şi incertitudinea fiscală, protestatarii solicitând schimbări fundamentale în politica fiscală a ţării. Alte solicitări ale protestatarilor este de eliminare a „e-TVA” și ca deciziile fiscale să fie stabilite după consultarea mediului de afaceri și a profesioniștilor din domeniul contabilității.

2 Thoughts to “Contabili sălăjeni, prezenți la un protest în capitală”

  1. […] și ca deciziile fiscale să fie stabilite după consultarea… Articolul Contabili sălăjeni, prezenți la un protest în capitală apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. Elvira

    Costi PSD PDL ! Va fi lapte și miere! Cum cred contabilii ca un fost preot actualmente ministru al Finanțelor o sa facă ceva bun care sa fie in favoarea angajatorilor, angajaților ,……contribuabililor?

Leave a Comment