Concert de colinde cu Ștefan Hrușcă la Zalău

Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău va găzdui un concert de colinde susținut de Ștefan Hrușcă. Spectacolul va avea loc marți – 27 decembrie de la ora 17.
După trei ani de pauză, cântecele de iarnă şi colindele tradiţionale româneşti vor ajunge din nou la inima publicului prin inconfundabila voce a lui Ştefan Hruşcă. Cu stilul său cald şi timbrul vocal învăluitor, cantautorul maramureşean va interpreta „Florile dalbe”, „Steaua”, „Trei păstori”, „Afară ninge liniştit”, „Linu-i lin” şi multe alte piese fără de care Sărbătorile de iarnă nu ar fi complete. Nu vor lipsi însă nici cântece-manifest din vremea Cenaclului „Flacăra”, printre care se numără incredibila „Rugă pentru părinţi” pe versurile lui Adrian Păunescu. Cântate mereu cu aceeaşi sensibilitate, colindele culese şi aduse în dar de Ştefan Hruşcă îşi păstrează autenticitatea. Aşadar, primiţi cu colindul şi bucuraţi-vă de un concert ce pune la loc de cinste această tradiţie românească, în cea mai sinceră şi pură formă a sa.
Ştefan Hruşcă s-a născut în 8 decembrie 1957 în localitatea Ieud din Maramureş şi este unul din cei mai apreciaţi interpreţi români de folk. A debutat în anul 1981 la Cenaclul Flacăra, în cadrul căruia a apărut în peste 1000 de spectacole, dar în mod definitiv a cucerit publicul prin superbele colinde pe care le interpretează ca nimeni altul. Din 1991 s-a stabilit la Toronto în Canada, dar an de an duce tradiţia mai departe, revenind în România pentru o serie de concerte de Crăciun.

5 Thoughts to “Concert de colinde cu Ștefan Hrușcă la Zalău”

 1. […] Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău va găzdui un concert de colinde susținut de Ștefan Hrușcă. Spectacolul va avea loc marți – 27 decembrie Citeste mai mult […]

  1. Luminita

   Iar nu are bani Hrusca? Aduceti-l și pe Fuego ca și ala ii vai de p…. Lui! Tat pe la moldoveni horește!

   1. Petru

    Cât câștiga la un concert in Zalau, trăiește ca boierul 1 an in Canada! Minte a avut ca a emigrat! De am putea toți sa plecam ar fi ideal! Sa rămână Ciucă cu ai lui singuri! Sa se viteze unii pe alții!

    1. Anonim

     Vezi că „an” se scrie cu un z și un i.

 2. […] Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău va găzdui un concert de colinde susținut de Ștefan Hrușcă. Spectacolul va avea loc marți – 27 decembrie  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment