Coliziune între o maşină şi o căruţă. Căruțașul și șoferul erau băuți

Numărul conducătorilor auto care se urcă la volan chiar dacă au consumat alcool este în creștere. Un asemena caz a fost înregistrat zilele trecute. În zona orașului Șimleu Silvaniei a fost înregistrată o coliziune între o căruță și un autoturism. Atât căruțașul cât și conducătorul auto erau băuți, potrivit polițiștilor.

Poliţiştii din Şimleu Silvaniei au intervenit la sfârşitul săptămânii trecute la un eveniment rutier produs pe Drumul Naţional 1H. Ambii participanţi la trafic au avut un rezultat pozitiv la testarea cu alcooltestul. „La data de 13 mai, polițiștii au fost sesizați despre faptul că pe drumul naţional 1H, în localitatea Şimleu Silvaniei, s-a produs un eveniment rutier în care au fost implicate o maşină şi o căruţă. Ajunşi la fața locului, poliţiştii au stabilit că evenimentul a fost soldat cu pagube materiale. Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu alcooltestul. În cazul conducătorului auto, un bărbat de 44 de ani, din comuna Marca, rezultatul a fost de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în cazul căruţaşului, un tânăr de 27 de ani, din Şimleu Silvaniei, s-a evidenţiat o alcoolemie de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. Faţă de căruţaş, poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale cu amendă, în valoare de 2610 lei, pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi nesemnalizare corespunzătoare a căruţei. În cazul conducătorului auto a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru infracţiunea de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului”, se arată în mesajul polițiștilor sălăjeni.

One Thought to “Coliziune între o maşină şi o căruţă. Căruțașul și șoferul erau băuți”

  1. […] Numărul conducătorilor auto care se urcă la volan chiar dacă au consumat alcool este în creștere. Un asemena caz a fost înregistrat zilele trecute. În zona orașului Șimleu Silvaniei a fost înregistrată o coliziune între o căruță și un autoturism. Atât căruțașul cât și conducătorul auto erau băuți, potrivit polițiștilor. Poliţiştii din Şimleu Silvaniei au intervenit la sfârşitul săptămânii trecute la un eveniment rutier produs pe Drumul Naţional 1H. Ambii participanţi la trafic au avut un rezultat pozitiv la testarea cu alcooltestul. „La data de 13 mai, polițiștii au fost… Citeste mai mult […]

Leave a Comment