Clinica Anastasios și-a deschis porțile la Zalău. Sălăjenii pot beneficia de servicii medicale de top

Vești bune pentru sălăjeni. Clinica Anastasios a fost inaugurată la Zalău, iar peste doar câteva zile își va deschide porțile pentru pacienți. Unitatea medicală este o poveste de succes, dispune de aparatură medicală nouă, de ultimă generație și de medici specialiști care le vor oferi pacienților cele mai bune servicii în aproape toată paleta de specializări medicale, unele fiind asigurate în premieră la Zalău.

Neurochirurgie, ORL, chirurgie generală, proctologie, chirurgie vasculară, flebologie, chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă, ortopedie, cardiologie, gastroenterologie, dermatologie, endocrinologie, urologie și obstetrică-ginecologie, sunt principalele specializări medicale disponibile în cadrul clinicii de la Zalău, potrivit directorului general al instituției medicale, dr. Dr. Iustinian-Ioachim Simion. Vestea bună este că în cadrul clinicii își vor desfășura activitatea medici specialiști veniți din Cluj-Napoca sau din alte centre medicale recunoscute la nivel național și internațional. Anastasios Medical, o companie cu capital 100 la sută românesc, a pornit din dorința de a crea un nou concept în domeniul serviciilor medicale private din România, ridicând standardul îngrijirii pacienților la un nivel excepțional. Echipa clinicii este formată din peste 50 de medici primari și specialiști, asistente și personal auxiliar care fac tot posibilul să asigure confortul și îngrijirea deosebită pentru pacienții unității medicale. Clinica Anastasios este prezentă deja la Cluj-Napoca și Bacău, iar din această săptămână, a treia clinică Anastasios își deschide porțile la Zalău.

Strategia de extindere vizează pe anul 2023 deschiderea unui hub medical la Iași cu o suprafață de aproximativ 1.600 metri pătrați unde se vor regăsi o paletă largă de servicii medicale, centru stomatologic, farmacie, aparatură și dispozitive medicale și o cafenea. Cea de-a doua locație va fi o policlinică în orașul Alba Iulia. Tot în 2023, se va demara și proiectul campusului medical Anastasios din Cluj- Napoca, cu o suprafață construită de aproximativ 17.000 metri pătrați, care va integra toată paleta serviciilor medicale (ambulatorii, spitalicești, laborator analize, laborator imagistică, centru stomatologic, farmacie), focusul principal al serviciilor de spitalizare continuă fiind pe segmentul chirurgical. Și clinica de la Zalău vine în întâmpinarea pacienților cu servicii de consultații și de diagnostic, investigații și tratamente chirurgicale în regim ambulator. Clinica Anastasios din Zalău are sediul în clădirea „Scala”, iar accesul este extrem de facil.


O poveste de succes

Inaugurarea clinicii de la Zalău a avut loc într-un cadru festiv, a început cu o slujbă de sfințire oficiată de un sobor de preoți și a continuat cu prezentarea unității medicale. La eveniment, pe lângă conducerea clinicii au participat reprezentanți ai instituțiilor medicale sălăjene, oameni de afaceri, oficialități locale și județene. Prezent la inaugurare, primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, a salutat această investiție considerată deosebit de importantă pentru sălăjenii care au nevoie de servicii medicale de specialitate și care nu vor mai trebui să se deplaseze în alte județe pentru a fi consultați sau tratați de medici specialiști.

La inaugurare a participat și decanul Facultății de Medicină din Târgu Mureș, profesorul universitar doctor Ovidiu Cotoi. Acesta a apreciat că că o asemenea unitate medicală oferă servicii medicale performante datorită profesioniștilor în medicină și dotării de excepție, dar și pentru că acționariatul instituției este unul format din oameni dedicați, pasionați de medicină, profesioniști în medicină. Acționariatul instituției medicale este alcătuit din Vlad Mitoceanu, Teodor Simion și Iustinian-Ioachim Simion, frații Simion fiind medici.

Povestea grupului de clinici Anastasios este una deosebită. Totul a pornit de la grupul de muzică bizantină Anatasios, un grup din care și acum zece ani făceau parte medici sau studenți la medicină, dar și frații Simion, acționarii companiei. Muzica este cea care calmează, poate alina și chiar vindeca, iar dorința celor doi frați este de a merge mai departe și de a vindeca și trupește. Așa a apărut această instituție medicală privată. Prezentarea clinicii de la Zalău s-a încheiat cu un moment impresionant. Teodor Simion și Iustinian-Ioachim Simion au colindat, totul într-o atmosferă de adevărată sărbătoare.

7 Thoughts to “Clinica Anastasios și-a deschis porțile la Zalău. Sălăjenii pot beneficia de servicii medicale de top”

 1. […] Vești bune pentru sălăjeni. Clinica Anastasios a fost inaugurată la Zalău, iar peste doar câteva zile își va deschide porțile pentru pacienți. Unitatea medicală este o poveste de succes, dispune de aparatură medicală nouă, de ultimă generație și de medici specialiști care le vor oferi pacienților cele mai bune servicii în aproape toată paleta de specializări medicale, unele fiind asigurate în premieră la Zalău. Neurochirurgie, ORL, chirurgie generală, proctologie, chirurgie vasculară, flebologie, chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă, ortopedie, cardiologie, gastroenterologie, dermatologie, endocrinologie, urologie și obstetrică-ginecologie, sunt principalele specializări medicale disponibile… Citeste mai mult […]

 2. […] Vești bune pentru sălăjeni. Clinica Anastasios a fost inaugurată la Zalău, iar peste doar câteva zile își va deschide porțile pentru pacienți. Unitatea medicală este o poveste de succes, dispune de aparatură medicală nouă, de ultimă generație și de medici specialiști care le vor oferi pacienților cele mai bune servicii în aproape toată paleta de specializări medicale, unele fiind asigurate în premieră la Zalău. Neurochirurgie, ORL, chirurgie generală, proctologie, chirurgie vasculară, flebologie, chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă, ortopedie, cardiologie, gastroenterologie, dermatologie, endocrinologie, urologie și obstetrică-ginecologie,  » Mai multe detalii […]

 3. Anonim

  Clinici, farmacii, păcănele, de toate se găsesc în oraș și le merge bine. Oare care-i concluzia ?

  1. symy pescarul

   Ai bani???ai mama si tata!!!!NU mai exista clasa de mijloc doar SARACI si BOGATI!!!!SARBATORI FERICITE…BOGATILOR….restul sunt detalii

   1. Bălanean

    Bunul Dumnezeu sa binecuvinteze Clinica Anastasios pentru a putea vindeca câți mai mulți bolnavi!

 4. Anonim

  Clinica e pentru bogatasi sau are contract cu Casa de Sanatate?

 5. vadan mircea

  va salut cu mult respect ! as vrea sa stiu daca faceti coronografie si daca montati st enturi sau altceva folositor mie sa ma mai tina in viata!

Leave a Comment