Clădirea Transilvania – reparații de urgență în urma consecințelor furtunii

Lucrările făcute de mântuială și banii aruncați pe fereastră în anii trecuți, pentru reabilitarea Clădirii Transilvania, își spun, după un timp prea scurt, cuvântul. Furtuna care a lovit Sălajul în 17 septembrie a avariat acoperișul celei mai frumoase clădiri din Zalău, iar municipalitatea a decis că trebuie să intervină pentru a repara, atât cât se poate, acoperișul clădirii, dar și câteva coșuri de fum afectate precum și burlanele căzute în urma vijeliei.

Aceasta până când banii de la Guvern vor ajunge la Zalău, în scopul efectuării de reparații și restaurări, atât la Clădirea Transilvania cât și la Casa de Cultură a Municipiului Zalău, clădire al cărei acoperiș a fost, de asemenea, avariat de furtună. Potrivit datelor furnizate de municipalitate, lucrările la acoperișul Clădirii Transilvania, afectat în urma vijeliei din 17 septembrie 2017, se execută de către SC Tacon SRL Zalău și constau în desfacerea acoperișului afectat de vijelie (șarpantă și învelitoare), refacerea acoperișului la forma inițială, inclusiv ignifugarea structurii de lemn, refacerea a trei coșuri de fum și reparații la jgheaburi și burlane.

 

 

 

 

One Thought to “Clădirea Transilvania – reparații de urgență în urma consecințelor furtunii”

  1. Anonim

    Acoperisul cladirii Transilvania trebuie reparat pe banii firmei care a executat lucrarea, de proasta calitate. Cei de la primarie prea repede sar cu banii zalauanilor. Sa plateasca cine a facut lucrari de slaba calitate si cine le-a receptionat !

Leave a Comment