Cerșetori din Sălaj, la „muncă” pe străzile Clujului

Mai mulți cerșetori domiciliați în Sălaj au fost prinși în timp ce activau în municipiul Cluj-Napoca. Cei mai mulți au fost depistați în preajma sărbătorilor de iarnă, în parcările unor centre comerciale, la intrarea în magazine de cartier sau în locurile în care au avut loc diferite evenimente cu public numeros. Potrivit polițiștilor locali clujeni, persoanele cu domiciliul în Sălaj surprinse că cerșeau pe în orașul Cluj-Napoca au fost amendate. Cerșetori din Sălaj au fost depistați și în Satu Mare și Timișoara, cei mai mulți provenind din comunități vulnerabile.

2 Thoughts to “Cerșetori din Sălaj, la „muncă” pe străzile Clujului”

  1. […] Mai mulți cerșetori domiciliați în Sălaj au fost prinși în timp ce activau pe raza municipiului Cluj-Napoca. Cei mai mulți au fost depistați în preajma sărbătorilor de iarnă, în parcările unor centre comerciale, la intrarea în magazine de cartier sau în locurile în care au avut loc diferite evenimente cu public numeros. Potrivit polițiștilor locali clujeni, persoanele cu domiciliul în Sălaj surprinse că cerșeau pe raza orașului Cluj-Napoca au fost amendați. Cerșetori din Sălaj au fost depistați și în municipiul Satu Mare, inclusiv în Timișoara, cei mai mulți provenind din… Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    Cerșetorii nu aparțin unor „comunități vulnerabile”, pur și simplu nu vor să muncească. Iar cei care le dau bani sînt idioți!

Leave a Comment