Cel mai cunoscut specialist în gastronomie din Sălaj, Mircea Groza – nominalizat la Gala Chefi de România

Cel mai cunoscut specialist în gastronomie din Sălaj, Mircea Groza, unul dintre sălăjenii care promovează valorile culinare românești, a fost nominalizat și premiat la Gala „Chefi de România”. Este vorba despre un eveniment privat, aflat la prima ediție, organizat la Palatul Bragadiru din București la finalul săptămânii trecute – în 9 februarie, în parteneriat cu Asociația Naţională a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism care își propune să recompenseze eforturile celor mai buni bucătari și cofetari din țară.


„M-am bucurat pentru fiecare câștigător și nominalizat la gala „Chefi de România”, dar cel mai mult m-am bucurat pentru Mircea Groza. Niciun premiu nu cred că ar putea să recompenseze cu adevărat munca de peste 45 de ani de cercetare a gastronomiei a lui Mircea Groza, dar fiecare premiu este o formă de recunoaștere a efortului incredibil făcut de acest om”, a precizat Cosmin Dragomir – jurnalist la gastroart.ro – prima revistă on-line dedicată istoriei gastronomiei și a ospitalității românești.

sursa foto: facebook Cosmin Dragomir

2 Thoughts to “Cel mai cunoscut specialist în gastronomie din Sălaj, Mircea Groza – nominalizat la Gala Chefi de România”

  1. […] Cel mai cunoscut specialist în gastronomie din Sălaj, Mircea Groza, unul dintre sălăjenii care promovează valorile culinare românești, a fost a fost nominalizat și premiat Citeste mai mult […]

  2. […] Cel mai cunoscut specialist în gastronomie din Sălaj, Mircea Groza, unul dintre sălăjenii care promovează valorile culinare românești, a fost a fost nominalizat și premiat  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment