Casă distrusă de incendiu la Cristolţel

Un puternic incendiu a cuprins, joi seara, casa unei familii din localitatea Cristolţel, comuna Surduc, fiind nevoie de intervenţia a două autospeciale ale pompierilor militari pentru stingerea flăcărilor. Intervenţia promptă a echipajelor specializate a dus la limitarea incendiului înainte să se propage la casa vecină.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” al judeţului Sălaj, Lucian Jacodi, a declarat că Secţia de pompieri Jibou a fost solicitată să intervină în data de 31 ianuarie, în jurul orei 19, pentru a stinge un incendiu izbucnit la o locuinţă din localitatea Cristolţel, comuna Surduc. „La faţa locului s-au deplasat imediat pompierii militari care au intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă, împiedicând incendiul să se extindă şi la casa vecină. Din primele cercetări rezultă că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, de la jarul căzut din sobă, proprietarul lăsând sursa de încălzire nesupravegheată”, a declarat purtătorul de cuvânt.
Potrivit sursei citate, în incendiu au ars piese de mobilier din locuinţă, aparate electrocasnice şi circa 60 de metri pătraţi de acoperiş.

Alte articole

One Thought to “Casă distrusă de incendiu la Cristolţel”

  1. Anonim

    daca la fel de bine informati sunt si cei de la comisia europeana ca si purtatorul de cuvant al pompierilor nu ma mir ca a iesit ce a iesit , adica neadevaruri . casa nu era locuita , deci nu a ars mobila si electrocasnice fiindca proprietarul locuia la casa vecina , mobila si electrocasnicele erau mutate in noua casa iar alta casa care sa fie in pericol de incendiu nu se afla in imediata apropiere . tot respectul pentru pompierii care au stins incendiul si un sfat pentru purtatorul de cuvant : un pic mai multa informare nu strica !!!

Leave a Comment