Carnagiu ovin la intrare in Zalau

Carnagiu ovin la intrare in Zalau12 oi au pierit, marti seara, in jurul orei 22:30, calcate de masina unui zalauan, chiar la iesirea din Zalau spre Satu Mare. Se pare ca soferul, B. Augustin, de 43 de ani, conducand autoturismul proprietate personala, a intrat intr-o turma de oi care traversa drumul European E81, deoarece aceasta nu era semnalizata cu lanterna sau fascicul luminos. In urma impactului a fost ranit usor pasagerul din dreapta-fata al masinii, si anume, G. Viorel, de 42 ani, tot din municipiu. Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili vinovatul si cauzele exacte in care s-a petrecut accidentul.

S-a trezit cu masina in sant

Un grav accident de circulatie s-a produs marti dimineata, in jurul orei 1:30, intre localitatile Sinmihaiu Almasului si Poarta Salajului, dupa ce soferul unei masini a atipit la volan. G. Danut, de 54 de ani, din Zalau, din cauza oboselii accentuate la volan, a atipit pentru o clipa si, pierzand controlul masinii, s-a rasturnat in afara partii carosabile, ne-a declarat Nadia Serban, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj. In urma accidentului, soferul a fost grav ranit.

Mai tarziu, in aceeasi zi, intre localitatile Rastoci si Peri Vadului, din judetul Salaj, S. Alin, de 24 ani, din Rastoci, nu a adaptat viteza la conditiile de drum si, intr-o curba la stanga, a derapat si s-a rasturnat in afara partii carosabile. In urma accidentului, pasagerul aflat pe locul din dreapta-fata a fost ranit grav.

Alte articole

Leave a Comment