Candidaţii la şefia Poliţiei sălăjene s-au făcut din nou de ruşine

Concursul organizat pentru postul de inspector şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj s-a încheiat fără a fi desemnat un câştigător, niciunul dintre candidaţi nereuşind să obţină notă de trecere.

Este pentru a treia oară când este organizat concursul şi a doua oară când cei doi aspiranţi la fotoliul de şef al Poliţiei sălăjene – Miron Ştirb, actualul desemnat în funcţie, şi Gabriel Terheş, şeful Serviciului de Intervenţie Rapidă din cadrul IPJ Sălaj, – dau chix. La primul examen, cel din 7 septembrie, niciunul dintre cei doi nu a promovat, pentru ca al doilea, din 6 noiembrie, să fie amânat pe ultima sută de metri.
În aceste condiţii, la comanda Inspectoratului rămâne Miron Ştirb până la numirea unui împuternicit sau organizarea unui al patrulea concurs.

Alte articole

5 Thoughts to “Candidaţii la şefia Poliţiei sălăjene s-au făcut din nou de ruşine”

 1. Anonim

  Prea sunt conferite persoanele care n-au reușit.Eun concurs și intrebarile,în mod cert,nu au fost simple.Sa-i lăsăm în pace.

 2. Anonim

  Aaa, deci sînt adevărate bancurile cu polițiști?!

 3. Anonim

  Nu nu sunt de la PSD și am zis tot ei sunt apolitici dar nu e bine ca sunt farã mama farã tata deci!!!!!

 4. Anonim

  Nu s-au facut de rusine,sunt nemernici cei de la bucuresti nesimtitii dracului, sa-i umileasca in asemenea hal,or fi mai destepti ei, oare ei cum au ajuns acolo sus pe stiinta lor,hai lasa

 5. Anonim

  De vină sunt regulile de concurs. Ar trebui să promoveze doar pentru că are curajul să se prezinte la concurs şi să ştie să-şi scrie numele.

Leave a Comment