Cai lăsați nesupravegheați, preluați de polițiști

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Sălaj au preluat și plasat într-un adăpost de animale doi cai lăsați nesupravegheați pe drumurile publice din comuna Someș Odorhei. Acțiunea s-a desfășurat în cadrul unui grafic de acțiune în comun cu polițiștii din cadrul Poliției Orașului Jibou, program care a avut ca scop prevenirea și combaterea faptelor antisociale, respectarea obligațiilor avute de proprietarii și deținătorii de cai, prevenirea distrugerii culturilor de către animalele lăsate nesupravegheate, dar și evitarea abandonului acestora. Activitățile s-au desfășurat în Jibou și în împrejurimile orașului. Caii au fost prinși și plasați într-un adăpost pentru animale pus la dispoziție de Consiliul Județean Sălaj.

3 Thoughts to “Cai lăsați nesupravegheați, preluați de polițiști”

  1. […] Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Sălaj au preluat și plasat într-un adăpost de animale doi cai lăsați nesupravegheați pe drumurile publice din comuna Someș Odorhei. Acțiunea s-a desfășurat în cadrul unui grafic de acțiune în comun cu polițiștii din cadrul Poliției Orașului Jibou, program care a avut ca scop prevenirea și combaterea faptelor antisociale, respectarea obligațiilor avute de proprietarii și deținătorii de cai, prevenirea distrugerii culturilor de către animalele lăsate nesupravegheate, dar și prevenirea abandonului acestora. Activitățile s-au desfășurat în Jibou și în împrejurimile orașului. Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor… Citeste mai mult […]

    1. Ivan Iulian Petru

      Dar în comuna Sîg nu se face o acțiune din asta, de cel puțin 15 ani ne confruntăm cu aceasi problema, caii rromilor de la Mal 2 lăsați nesupravegheați prin culturile oamenilor și nimeni nu intervine, în fiecare an aceeași problemă.

  2. Silviu

    Ai dreptate, dar vezi si cum scrii, sunt reguli de ortografie. Intreab-o pe fiica ta!

Leave a Comment