Ca în vestul sălbatic. Bătaie cu bâte şi pietre în Jibou

Florin Negoita&Andreea Vilcovschi

Un scandal a izbucnit joi noaptea, în plină stradă, în zona Cărămidari, din Jibou. Poliţiştii au fost sesizaţi în jurul orei 21 cu privire la faptul că mai multe persoane s-au luat la bătaie şi că există victime printre participanţii la scandal.
Oamenii legii ajunși la fața locului au stabilit că, pe fodul consumului de alcool, opt persoane cu vârste cuprinse între 15 și 56 ani, toți din Jibou, au provocat scandal pe strada Stejarilor, din Jibou, ne-au transmis reprezentanţii IPJ Sălaj, şapte persoane au fost rănite, două dintre ele fiind găsite de medici în stare de inconştienţă, iar celelalte, pline de tăieturi.
La faţa locului au ajuns patru ambulanţe, pentru a acorda primul ajutor. Toate cele şapte victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale și investigații.
După cum ne-a declarat Liviu Balint, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sălaj, la momentul în care a ajuns prima ambulanţă, bătaia era în toi. În timp ce acorda primele îngirjiri celor două persoane inconştiente, asistenta de pe ambulanţă a fost lovită cu o piatră în cap, fiind la un pas de leşin. „Din fericire, acum asistenta este în regulă, însă urmează să fie supusă mai multor investigaţii medicale pentru a exclude orice risc”, a precizat Balint.
„În continuarea cercetărilor s-a stabilit că au fost distruse prin spargere cu pietre geamurile unui imobil situat în imediata apropiere a locului unde s-a produs scandalul public. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, fapte prevăzute de Codul Penal, precum și pentru stabilirea gradului de participație a fiecărei persoane implicate”, au precizat oficialii IPJ Sălaj. În intervenţia lor, poliţiştii au beneficiar de sprijinul jandarmilor.

Alte articole

2 Thoughts to “Ca în vestul sălbatic. Bătaie cu bâte şi pietre în Jibou”

  1. Ferko...

    O trebuit jendarii sa-i lase pe cioroi sa se omoare si apoi sa-l puna pe Como(ca tot sunt neamuri) sa-i culeaga reci cu dubele lui celebre si sa ai duca la morga centrala!

  2. Andrei

    Castiguri din prima luna!100-285 de euro lunar!Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time)sau 285 euro lunar (full-time)acum,din prima luna!Oferta este pentru toate localitatile tarii!Lucrati in timpul liber,sau full-time ,la alegere!Activitatea este foarte usoara!Cerem si oferim seriozitate maxima!Pentru mai multe informatii, solicitati mai multe detalii unuia din membrii echipei noastre la una dintre adresele noastre de mail anghelusandrei77@yahoo.com

Leave a Comment