Bursuc descoperit în curtea unei școli din Zalău (VIDEO)

Azi dimineață, un apel telefonic a semnalat prezenţa unui bursuc în curtea unei instituţii de învăţământ din Zalău. La fața locului, jandarmii, împreună cu personalul didactic, s-au asigurat că toți elevii sunt în siguranță în incinta clădirii. Totodată, pentru facilitarea intervenției și evitarea stresării animalului, membrii echipajului au solicitat persoanelor aflate în exteriorul perimetrului școlii să păstreze o distanță corespunzătoare. Prin mijloace specifice, jandarmii au reușit să prindă animalul, iar echipa Citadin Zalău a pus la dispoziția echipajului de intervenție o cușcă pentru transportarea în siguranță a bursucului. Un reprezentant al Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Sălaj a însoțit echipajul de jandarmerie, indicând locul cel mai propice pentru eliberarea acestuia, la depărtare de zona locuită, în pădurea Meseș. Jandarmii sălăjeni îi sfătuiesc pe cetăţeni ca în astfel de cazuri să solicite sprijinul instituţiilor abilitate, pentru a nu-şi pune în pericol viaţa sau integritatea corporală. Bursucul poate fi periculos și cel mai bine este să evitați contactul cu animalul. Conform unor informații oficiale, bursucul a fost descoperit în curtea Liceului cu Program Sportiv „Avram Iancu” din Zalău.

5 Thoughts to “Bursuc descoperit în curtea unei școli din Zalău (VIDEO)”

 1. […] o cușcă pentru transportarea în siguranță a… Articolul Bursuc descoperit în curtea unei școli din Zalău apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

 2. Raluca

  Era Ianchis Dinu deghizat !!!

 3. Ion

  Nu! Era vadile bulgarean, deghizat!

 4. Adi

  Nu fiți p.la.ăi.Era un biet bursuc dezorientat.Nu că aia doi citați mai sus,ar fi mai orientați.Zic.Dar se vedea pe moaca lui, că se dorește dus cât mai departe de bătăliile electorale ce se pregătesc.P.S.Respect celor care l-au ajutat să ajungă în pădure !

 5. Adi

  P.P.S. N-ar strica o verificare prin zona în care a fost prins.Să nu fie cumva rămași ceva pui fără mamă !!!

Leave a Comment