Beat la volan, un bărbat din Ileanda a provocat un accident

Un bărbat în vârstă de 53 de ani din Ileanda s-a ales cu dosar penal din partea poliţiştilor. Motivul? A condus un autoturism sub influenţa alcoolului şi a provocat un accident. Evenimentul a avut la începutul acestei săptămâni, pe drumul dintre localităţile Ileanda şi Rogna, când bărbatul aflat la volanul autoturismului s-a izbit frontal de un alt autoturism condus de un tânăr de 31 de ani tot din comuna Ileanda. În urma impactului au rezultat pagube materiale. Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest. În cazul tânărului a rezultat o valoare negativă, iar în cazul bărbatului, rezultatul a fost de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Nu conduceţi dacă aţi consumat băuturi alcoolice! Alegeţi viaţa!

Pe acestă cale reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, reamintesc că şofatul, respectiv conducerea în stare de ebrietate sau sub influenţa altor substanţe crește probabilitatea de a produce accidente, de a lăsa cu sechele pentru toată viața sau de a răni un alt partener de trafic sau pieton. “A-ți forța norocul ziua sau noaptea târziu pe drumul spre casă sau de acasă la prieteni este un joc riscant. Polițiștii din Sălaj sunt permanent la datorie și aveți mari șanse să fiți opriți și testați cu alcooltestul. Dacă aveți norocul să nu fiți opriţi, riscați să faceți un accident, iar concluzia este că nu merită să fiți implicați în astfel de situații”, transmit poliţiştii. O astfel de faptă constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoarea de la un an la 5 ani sau cu amendă.

foto cu caracter informativ

One Thought to “Beat la volan, un bărbat din Ileanda a provocat un accident”

  1. […] Un bărbat în vârstă de 53 de ani din Ileanda s-a ales cu dosar penal din partea poliţiştilor. Motivul? A condus un autoturism sub influenţa alcoolului Citeste mai mult […]

Leave a Comment